[]

Kedim ameliyat olacak acil yardım!

Bugün sabah kedimizin idrarında kan görmemizle apar topar veterinere gittik, röntgenlerni ekliyorum.
Veterinerimiz mesanesinde 3 adet çok büyük taş olduğunu ameliyat dışında başka bir şansımızın olmadığını söyledi. Taşlar sivri olduğu için mesane duvarını çiziyormuş o yüzden kanama oluyormuş.
Yarın kan testi yapıp enfeksiyona bakacaklarmış narkoz alıp alamayacağına karar verip ona göre bir iki gün içinde hemen ameliyat etmemiz gerekiyor dedi.
Kanlı idrar dışında başka gözle görünür bir belirti yok bu arada.
(Kedim 5 yaşında kısır dişi, tekir)

Benim soracağım şu, aranızda vet vara illa bu iş ameliyatla mı çözülür başka bir şansımız yok mu acaba? Yoksa para için mi bu çözüm önerildi bize hiç emin olamıyorum. Her zaman aşıları için gittiğimiz vet bu ama hiç muhabbetimiz yok, o yüzden güvenip güvenmeme konusunda şüpheliyim .( bize minimum 2000 ameliyat ücreti olacak dendi, bugün röntgen vs için 550 tl alında, yarın yapılacak testler ne kadar bilemiyorum henüz.)

Yardımcı olurdanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın sorduğum şey para yüzünden değil, sırf para için boşuna ameliyat acısı çeksin istemiyorum sadece yoksa 10 bin dese vereceğiz mecbur asla gözümde değil yeter ki iyi olsun.

 
başka bir çözüm varmı bilmiyorum ama benzer bir idrar problemi benim 13 yaşındayken kedimde de vardı. mecburen uyutarak yapmamız lazım dedi veteriner. başta beni uyarmıştı yaşlı olduğu için uyanamama ihtimali var diye. çok şükür birşey olmadı ve şu an sağlıklı :) Zaman kaybetmeyin derim. Kana enfeksiyon bulaşması iyi değil.


  • false pretension  (07.03.18 02:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.