[]

indirimli akbil başvurusu

nerden yapıcam bunu? örtmen olduğum için indirimli olanından alıcam. arkadaşım bugün çapa'dan almış, nerelerden başvurabileceğimi bulamadım.

mecidiyeköy'e en yakın nereden alabilirim?


 
Eskiden Karaköy'deki Tünel'in oradan yapılırdı. Okulunuz yapmıyor mu?


  • sourlemonade  (17.02.10 18:49:57) 
bildiim iki yer var. biri karaköy tünel dğeride çapatıpın biraz gerisinde tramvayların park ettiği biyer war. orada sanırım. tavsiyem hocam netten başvur akbile, sana ödemen gerkeen tutarı bankayı falan söylüyo, resmini koyuyosun netten, gidiyosun söylediği şubeden uraşmadan alıyosun. ben annemin için öyle ettiydim kendiside örtmendi.


  • rereroro  (17.02.10 18:58:10) 
okul yapıyor da nisan ayında falan geliyomuş okuldan başvurunca. belgelerin topluca gidip gelmesi zaman alıyormuş. aceleyse gidip kendiniz alın dediler.

rereroro, kaç gün sürüyo o işlem? yarın başvursam cuma gidip alabilir miyim?
  • sezercik yavrum benim  (17.02.10 19:08:14 ~ 19:09:57) 
iett'nin sitesinde yapılan başvurularda 2009 yılına ait kart düzenlenmektedir yazıyor. sanırım şu anki akbillerin geçersiz olmasını bekleyeceğiz yeni akbil başvurusu için.

(git: #123471)

hee ben sandım ki halihazırda 2009 akbili mevcut sizde, değiştirmesini soruyorsunuz :] tamam jeton düştü şimdi =P
  • arpacik kumrusu  (17.02.10 19:15:37 ~ 20:21:52) 
şu anda akbil alırsanız, nisan'da 2010 akbilleriyle değişmek zorunda kalırsınız, ama her türlü akkbil çıkartmak tabii ki daha karlı olur.
pazartekke, karaköy ya da hasanpaşa şubelerinden alabilirsin.

  • baldur  (17.02.10 19:33:22) 
arpacik kumrusu, dediğin gibi arkadaşımın aldığı da 2009'un akbili... ama indirimli olduğu için 1.5 tl yerine 0.85 tl veriyosun... her binişte 0.7 tl kar edicem, günde 2-3 kere bindiğim düşünülürse 2 ayda zengin olurum :)


  • sezercik yavrum benim  (17.02.10 19:41:40 ~ 19:42:11) 
örtmenim emin deilim kaç günde aldıgımdan ama çok rahat aldıgımdan eminim.


  • rereroro  (17.02.10 20:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.