[]

01:30'dan sonra uyuyup 02:50 'da uyanabilmek

Normal şartlarda 1,30 saat uyuyup uyanmak istesem hayatta yapamam ancak, ne zaman gece uyumaya kalksam sürekli 1 saat 1,5 saat sonra uyanıyorum. Sonra da geri uyuyamıyorum güneş doğana kadar. Nedir bu problem böyle ? Doktorluksa; doktorun aptalına denk gelmemek için hangi doktora gitmeli ?




 
Ben sleep cycle'ı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, benimki çok saçma çünkü. Bu sabah mesela 9-10 gibi uyuyacağım, dört beş gün öncesine kadar gece 11-12'de uyuyordum, ondan önce gene gece 3-4-5 şeklinde sürekli dolanıyor. Üzerimde gelecek kaygısı da hakim. Ancak 8-9 saat rahatça uyuyorum kaçta yatarsam yatayım.


  • i was made for you  (06.03.18 05:19:53 ~ 05:20:25) 
bebeklerde vardır bu, derin uykuya geçişten önce bi uyanırlar bazı bebekler. yattıktan yarım saat 1 saat sonra.
konuyu doktor seviyesine taşımadan önce, deneme amaçlı bi süre 12 civarı yatmayı deneyebilirsin. hiç uykun gelmiyor gibiyse öncesinde yorucu aktivitelerle dolu bir gün geçirebilirsin. white noise tarzı destek alabilirsin.

  • stanley weber  (06.03.18 12:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.