[]

Bu iki arabadan hangisi alinir?

babam kitledi beni araba bulmaya, kia sportage istiyoruz ama ben de pek anlamam. su iki arabadan hangisi alinir acaba?

1: www.sahibinden.com

2: www.sahibinden.com

farkli bir onerisi olan varsa ona da acigim.

 
bu fiyata dizel otomatik renault kadjar ikinci el öneririm. kia sportage çok yakıyor.


  • awlmi  (06.03.18 00:21:52) 
ilave olarak hyundai tuscon daha tutulan bir model. kia sportage yerine tuscon daha iyidir benim kanımca.


  • awlmi  (06.03.18 00:23:38) 
tuscon cok pahali renault da listeye aldik, tesekkurler. hala acigiz yorumlara.


  • renkli hayalet  (06.03.18 00:25:59) 
kore arabası pişmanlıktır
hem daha ucuz, hem daha kaliteli, hem dizel otomatik hem de ikinci eli çok iyi
www.sahibinden.com
  • rentts  (06.03.18 01:06:27) 
kia sportage gerçekten çok yakıyor, bence hiç bulaşmayın ona.


  • ada meltemi  (06.03.18 04:59:01) 
tuscon


  • alperz  (06.03.18 08:23:58) 
Kia sportage ile Tuscon'un yakıt tüketimi neredeyse birebir aynı, 1.6 T-GDI Tuscon alırsanız eğer Kia'dan daha keyifli olur ama 1-2 litre daha fazla yakar. Kia 1.6 GDI turbosuz, atmosferik motor, bu motor yokuşlarda o cüssedeki araç için pek keyifli olmaz, çekmez demiyorum basınca çeker ama bir yerden sonra sizi bayacaktır bu sürüş. Genel olarak her iki araç için Ankara-İstanbul gibi bir şehirde gidebileceğiniz maksimum km 400 civarıdır. Altı olur, üstü olmaz. Her türlü iddiasına varım.

Renault Kadjar önermem, işçilik anlamında eksikleri olan bir araç. Yakıt tüketimi de önemli ise Qashqai 1.6 dizel bakın, 320 NM canavar gibidir. Kadjar'a göre de daha oturmuş bir araç.

Yakıt tüketimi sorun değilse Tuscon 1.6 T-GDI alın geçin.
  • FAtE  (06.03.18 09:58:37 ~ 09:59:52) 
o kadar para benzinli araca vermeyin, ford kuga,wv tiguan ikisinden birine bakın bence


  • gündüz m  (06.03.18 10:35:45) 
Milyon kez Qashqai diyorum!! Sakın tuscon,kadjar falan alma. Arabanın hası budur. Full bul ve al!


  • plastic_angel  (06.03.18 10:37:45) 
aynı fiyata aynı donanımda qashqai ile kadjar arasında kalırsan tabii ki qashqai al. ama kadjar da qashqai ile aynı hatta üretiliyor ve fiyat olarak daha uygun. genelde kullananlar memnundur. ayrıca sürdürülebilir maliyeti de qashqai'den daha ucuz, bakım, parça vs. bir de dizel otomatikte renault şanzımanı sorunsuz ve çok iyi bir şanzımandır. motor zaten aynı. kadjarın dolu paketi ile qashqainin dolu paketi sıfır fiyatı arasında 15-20bin fark oluyor. tabii ki işçilik anlamında biraz fark var yani para çokomel meselesi. qashqai de kasası makyaj yedi. eski kasalar bir miktar dejenere oluyor ikinci elde haliyle. almışken yeni kasasını almakta fayda var.


  • awlmi  (06.03.18 14:53:36 ~ 15:00:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.