[]

Louvre Müzesi online bilet

Gün ve saat seçiniz diyor sitesinde bilet alırken. aldığım gün yerine başka gün ziyaret etme imkanım var mıdır?

"It is valid only for the chosen service, date and time." demişler ama saçma geldi bana bu yav.


 
Niye online bilet aliyorsunuz ki? Pek bi esprisi yok. Eiffel icin mantikli da.


  • brkylmz  (05.03.18 19:22:47) 
paris pass al


  • pinkpeony  (05.03.18 19:25:42) 
@brkylmz

deli gibi kuyruk oluyor dediler de o yüzden online bakayım dedim.
  • efreet sultan  (05.03.18 19:31:30) 
deli gibi kuyruk olduğu falan yok, metrodan çıktıktan sonra alttaki gişeye gidin orda sıra az olur her zaman. uğraşma online bilet falan.


  • ada meltemi  (05.03.18 20:45:10) 
yani diyenlerin vardir bir bildigi ama hic kuyruga denk gelmedim (3-4 kere yaz ve kis)


  • brkylmz  (05.03.18 20:45:50) 
ben de birkaç kez ayrı zamanlarda gittim (kış+bahar+yaz) louvre u hiç sakin görmedim. giriş kalabalık oluyor ama gişe harici kenarda kredi kartlarıyla bilet alınabilecek yerler de vardı sanki.


  • pinkpeony  (05.03.18 21:25:29) 
alakasız yorum: eğer denk getirebilirseniz her ayın ilk pazarı bedava olur, 15 euro az para değil. ama deli gibi kalabalık da olur o ayrı.


  • halanne  (05.03.18 21:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.