[]

arkadaşlarım boşandı, erkek olan tarafa çok üzülüyorum?

ufak tefek bir erkek. kadın olan balık etli güzel bir hatun. birinde kadın olan mahallede biriyle tartışınca, bücür kocana bak sen demişti diğer taraf buna. maddi sıkıntıları da vardı.
gel zaman git zaman kadın tarafının isteğiyle boşandılar bunlar. şimdi ikisi de ben de ekli, kadın yeniden evleniyor, mutluluk pozları paylaşıyor bol bol yeni eşle.

erkek olan sosyal medyada pek görünmüyor ama adamın son durum güncellemesi bir beddua. birde çocukları var.

ikisi de arkadaşım. erkek neden mutlu değil o da mutlu olsa keşke diyodum. hayatı bazen acımasız bir film tadında izliyorum. erkek tarafını iyi kalpli yorumluyorum kendimce, kadına kötü diyemem asla ama erkek bu sıkıntıları neden yaşıyor, mutsuz olduğu, tüm bu başına gelenlerin hiç gelmemiş olmasını istediği belli, şanssızlık mı ondaki ne?

 
valla hocam
red pill yapmayan erkegin hali
ibretle izliyoruz
  • kingcyrax  (05.03.18 17:36:46) 
her koyun kendi bacağından asılır.


  • lcha  (05.03.18 17:41:46) 
hocam
o arkadasa da uzulmek sorunu cozmeyecek
o arkadasın kendi isine gucune ekmegine bakması gerekli ki bu ruh halinden ciksin
degismeyi o isteyecek.
sen bir gorusursen fazla caktırmadan bu yone dogru it.
turkiye de karıdan ayrılsam da isime gucume bakabilsem diyen milyonlarca erkek var
  • kingcyrax  (05.03.18 17:45:12) 
@kingcyrax, bu konuda sessiz olmam iyi olur kadını da hiç beğenmiyorum zaten görür üzülür filan diye. bu toplumdaki basmakalıp yargılar yıktı onları. koca minyon, belli bir işi de yok, kadın sarışın etine dolgun falan filan. mücadeleyi kabul etmedi. zamanında niye evlendin ya madem. bilmiyorum ben tanıştığımda evli ve çocuklulardı.


  • for day to break  (05.03.18 17:49:15) 
tipik bir kadın davranışı.

iyi kalpli bir erkek bul: check

o iyi kalpli erkeği baştan çıkar, evlilik diye parasını sömür: check

düdükleyecek bir şeyi kalmayınca başkasını arayıp bul, boşan: check

aradan çok geçmeden bir üst sınıfa terfi et ve onunla nikahı bas: check

kadına kızıyor muyum evet kızıyorum, ama suç ne yazık ki erkeklerde. bu olanlara baştan onun izin vermemesi gerekir idi. hemen de kadını savunmalar başlamış zaten maddi kaygılar varsa boşanma olurdu zaten diye. nedense bu boşanmayı da hep kadınlar yapıyor arkadaşlar neden acaba?
  • denizgonen  (05.03.18 17:54:41) 
Kadını silebilirsin. Kavga ettiği komşusunun lafıyla çocuklarını bırakıp kocasını terk ediyorsa hiçbir zaman tatmin olmayacak bir leştir kendisi. Şuna bile red pill diyorlar. Hayvan gibi yaşamaya nasıl böyle modern adlar buluyorlar anlamak güç.


  • dissendium  (05.03.18 17:57:58) 
red pill ne la? bi ben bilmiyormusum gibi bi hava olusmus burda.


  • brkylmz  (05.03.18 18:01:40) 
Bunlar benim yakıştirdığim seyler de olabilir. Belki tamamen farkli bir sebebi vardir. Düşündüm de... ama adam mutsuz kadin mutlu buna eminim.


  • for day to break  (05.03.18 18:10:54) 
Red Pill nedir bilmiyorum ama her iki tarafı da tanımıyoruz. Siz ne kadar tanıyorsunuz bilemem. Bilemeyiz, belki adam tembeldir, enerjisini emiyordur. Kadın artık nefes alamaz hale gelmiş ayrılmıştır. Olamaz mı yani... Boşanmışlar, neyse ne. Kadın yolunu başka bir yere çevirmiş. Anlatımınızda çocuk sorunu da yok diye görüyorum. Eğer bir aldatma yoksa niye beddua? Mutsuzsa niye ömrünü harcasın adam? Adam harcar mıydı?Adamın silkinip kendi hayatını kurtarması / kurması lazım. Kalbinin iyisini kötüsünü bilmem, ama bazen çevreye iyi kalpli olup ruh emici sünepelikte insanlar olabiliyor.
Ezcümle; hepsi için hayırlısı.

  • SiyamkedisiZorro  (05.03.18 18:11:11) 
kadın: balık etli, güzel
erkek: ufak tefek

red pillciler de hiç demiyo ki erkek kendi skalasından biriyle evlenseymiş o zaman?
  • pinkpeony  (05.03.18 18:17:55) 
Red pill nedir acaba biri açıklar mi red pill aşkına. google'da yok.


  • for day to break  (05.03.18 18:26:07) 
ekşide the red pill olarak var, mgtow var.


  • pinkpeony  (05.03.18 18:28:39) 
@acemi, nafaka yok kadın evlendi. Düğün bile yaptirdı.


  • for day to break  (05.03.18 18:30:41) 
Mağdur hep kadın mı olacak? Oh olsun demiyorum da bir uzulesim de gelmedi hani. İnsallah haksizliga ugratmadan mutlu olmustur kadin, yine de.


  • oxyden  (05.03.18 18:51:44) 
bu arada yanlıs anlasılmasın
tum sorunu red pill cilige baglayip adamı övmüyorum.
iliskisini bitirecek kadar kadını bezdirmis olabilir sorumsuzluklarla.
adam da kendini degistirsin diyorum.
gercek red pill cilikte kendin dahil kimseye acımamak gerekli.
yanlıs yaptiysan kendini de elestirip düzelteceksin.

ama kadın icin her seyi yapıp yaranamayan erkekler de var mı var
o yüzden red pill i dogru anlamak gerek.
  • kingcyrax  (05.03.18 20:38:39 ~ 20:45:31) 
@kingcyrax, o işler öyle olmuyor işte. red pillciler şunu iyi bilsinler ki o adam da biliyordur o pillcilerin bildiğini de işte beynindeki bariyerlerden kurtulamıyordur. o bilmez mi eşşekler gibin çalışıp çok paralar kazanmayı. ayrıca bunun erkeği dişisi mi var, pillcilerin mantığına göre kadın erkek hepimiz topun ağzındayız azcık kapasitemiz düştüğü an şutlanabiliriz.


  • for day to break  (05.03.18 21:35:26) 
valla shit happens. bu vesileyle kadın nefretini körüklemek, red pill yahut "seven sikilir" gibi acınası bahanelerin ardına sığınmak uzun vadede erkeklerin daha da aptal ve rezil varlıklar olmasına yol açıyor. bu nasıl yapılır o konuda tavsiye veremem ama arkadaşının "lan genç adamım, çocuklarım var benim. terk ettiyse terk etti nabalım, tamam çok üzülüyorum ama hayat devam ediyor yani, en azından toparlanma gayreti göstereyim, LET'S GO BOIZ" deyip fiziksel olarak değilse de mental olarak bi silkelenmesi lazım.

kadın artık eşi değil. ne yaşadıysalar yaşadılar. artık bitmiş. önüne bakması lazım. yoksa "potansiyel eş"lere bakacak olursak hepimizin intihar etmesi lazım çünkü her gün sevebileceğimiz, aşık olabileceğimiz ayarda binlerce erkek/kadın başkasıyla evleniyor. eski eşin bunlardan ne farkı var? eş değil, arkadaş değil. bitti gitti.

çok zor bir süreç olabileceğinin farkındayım. hiçbir şey olmamış gibi yaşasın demiyorum. sadece ilerlemek adına adım atmaya başlasın. bence siz de bu süreçte adama ezik, yardıma muhtaç, ürkek ceylan yavrusuymuş gibi falan yaklaşmayın. daha da kötü hissedip "alttan alınmaya" hiç ihtiyacı yok çünkü bence.

evlilik programındaki dayının da dediği gibi SKTİR ET BANA KARI MI YOK :(
  • der meister  (05.03.18 21:47:04) 
ben bile çok üzüldüm. sen bi de arkadaşıymışsın normal üzülmen.

benim inancıma göre adam zor bi şekilde imtihan ediliyor, başkasına göre kader vuruyor, karma tokatlıyor ya da adam yaptıklarının cezasını çekiyor vs.
ama öyle işte. kaybetmiş adam. daha ufak tefek oluşu detayıyla bile kaybetmiş.
  • fyodor fyodorovic  (05.03.18 22:13:27) 
hocam boyle bir olay da var ama buna izin vermemek erkegin elinde
red pill i dusurmeyin boyle
adam calismiyor diyor arkadas
bu da yanlıs degismiyor kendini gelistirmiyor
he belki ihtiyacı yoktur ama bilemiyorum
  • kingcyrax  (05.03.18 22:28:38) 
üzülme. herkes seçimlerinin bedelini öder. böyle kadınlarla evlenmeyi veya sevgili olmayı tercih eden erkeklerin genel problemi kendi hatalarını kabul etmemeleri. o kadın zaten baştan sinyallerini vermiştir, adam görmemiştir. ya da görmek istememiştir. "iştheee gadınlar böyleee" ye bağlamak anlamsız.


  • harekatamiri  (07.03.18 17:30:54) 
başlığı açan kişi, kadının ne adamı sömürdüğüne dair, ne iyi bir herif olup bu kadının da onu kerizlediğine dair vs. hiçbir bilgi vermemiş.
altına ise doluşmuş herkes red pill'ci olsa olmazdı, tipik kadın, şunu yap/bunu yap sonra da yolla diye lanet yığdırmışsınız.

kadından nefret etmek için yer arıyorsunuz. kadının bu durumda suçu ne? adama nazaran daha dikkat çekici ve güzel olması mı? ne yapsın kendine sakal bıyık mı çizsin? boşanmak istemesi mi? ne yapsın beraber olmadığı adamla acıyıp bir şeyler yapmayı sürdürmeye mi çalışsın? sevmiş, birini bulmuş, evlenmek istemiş. ne yapsın kutlamasın mı amk?

aynı şeyi erkek kişi de yapabilirdi. bu durumda bunları sayacak mıydınız? tipik erkek, kadını kullanıp atmış, faydalanıp tüketince bir yamana atmış diyecek miydiniz?

burada arkadaş belli ki, adamın fiziksel olarak şansının pek olmamasından ve son durumdaki halinden üzülerek açmış konuyu. bu kadından nefret edecek, tüm kadınları ahlaksızlıkla, art niyetlilikle suçlayacak nasıl yer buluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum.

red pill denilen olay, -belgeseli kastetmiyorum belgesel çok ayrı bir mesele- amerika odaklı bakir 4chan, redditçilerin çıkardığı bir nefret, şiddet üzerine kurulu paronayalar, sosyal medya intikamı zinciridir. sonrasında ikili ilişkilerdeki başarıszlığı ve yetersizliğiyle yüzleşemeyen eksik akıllıların da kendine pay çıkardığı bir zamazingodur. haklılık payı olan şeyleri kendi işlerine yarayan manipülatif tümevarımlarla harmanlayıp bu gariplere avuntu diye, ya da kötülüklerine bahane diye yediriyorlar. hele ki kendini geliştirmekten aciz, işine gelince kültürel dogmaları, işine gelince modern yargıları kullanan çoğu kötü yetişmiş türk erkelerinin şark kurnazlığı yapıp sürekli yamandıkları bir ideoloji. birazcık kendilerine çeki düzen verseler böyle çocuk tesellilerine kalmayacaklar aslında ama. bunu farkına varabilecek bir alt eğitim, sağlıklı sevgi-şefkat-güven-sorumluluk-empati gibi kavramlar verilmemiş en başta aileden. hastalıklı bir her şeye yetkileri ve her şeyin doğuştan onlara verilmiş bir hak olduğu dürtüsü ile değerlendiriyorlar başlarına gelen her şeyi, herkesi.

işin kendini ele veren tarafı, bu insanlar kadınların kendilerinin bile haberdar olmadığı türden şeytani yönlerini listelerken erkeklere ''siz bunları yapın orospulara'' minvalinde analiz ettiklerinden daha bile şeytani davranışlar öğütlüyorlar. kadınları şeytana denk bir şekilde tanımlayanlar da, kendini bu şeytandan korurken daha da şeytanca davranmayı öğüteleyenler de bu adamlar. ulan ben kadınların erkekleri bu şekilde suistimal etmeye programlı korkunç yaratıklar olarak görsem, hayatıma sokmam. bu adamlar o kadar haysiyet noksanı ki, hala bu şeytan, düşman belledikleri varlıklara muhtaçlar ve onlarla beraber olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

red pillci tayfanın istisnasız hepsi iltihaplı ruh ve kişilik yapılarını kendilerine itiraf edip bunu iyileştirmeye gayret edemeyen ve bozuk kişiliklerini mastürbe eden kin ve şiddet dolu insan ürünü tespitlere tapan, zekasız budalalardır.
inanmaya devam etsinler, kendi kendilerini zehirlemeye devam etsinler ne diyeyim.
  • çaykovski  (15.03.18 03:25:27 ~ 21.02.21 19:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.