[]

yatak yorgan alez carsaf yastik battaniye ev hanimlarinin dikkatine

dostlar aylardir uyku problemini cozemedim. battaniye cok isitmiyor, yorgan dediler gittim bir suru para verip yorgan ve nevresim aldim. 3-5 cm bosluk kaliyor cok uyuz oluyorum. carsaf desen altimda katlaniyor.

simdi carsaf, nevresim kullanmasam. onun yerine ayda 1 alezi ve yorgani yikasam olmaz mi? yastigin da cani cehenneme yastiksiz yatsam? lutfen yardim edin cildiriciim


 
Lastikli çarşaf ve yatağın ölçülerinden daha büyük yorgan alabilirsiniz.


  • fotrsapka  (05.03.18 00:52:24 ~ 01:00:19) 
Lastikli carsaf harika bir icat.


  • ykyt  (05.03.18 01:06:25) 
alezden memnun degil misin ? Ben uykuma çok takan biriyim, çarşaf kayiyorsa uyuyamam. İyi ki alez var diyorum. Belki çarşafın kumaşı kaliteli değil? Kimisi aleze rağmen kayıyor. Yastıkta ise kalınlık incelik önemli. Kendini en rahat hissettiren yastığı ancak böyle bulabilirsin. Benim yastığım evde yapılanlardan. Hazır yastık kafamı rahatsız ediyor çok büyük geliyor. Sen de kendi yastığını kendin yapabilirsin.


  • cabiday  (05.03.18 01:52:31) 
Yatağınızın ölçülerini alın, sonra gidip nevresimleri alın.

Ikeada battal boy yorganlar var, sizin için o kadar önemliyse ondan alın. Sentetik, mevsimlik bir şey almıştım ben, çok memnunum. Tek başına çok ağır değil, çok baymıyor da. Ama üstünde battaniyeyle, örtüyle falan kullanınca kışlık yorgan kadar oluyor. Yatağımdan da kenarlardan dökülecek kadar büyük.

Ayrıca, dedikleri gibi lastikli çarşaf kullanın. Tekli tekli de satılıyor bir çok markada, gidip birkaç tane alın işte, sık sık değiştirerek kullanırsınız. Vücudunuz ha nevresime temas etmiş ha aleze, nevresimlerinizi ayda bir mi değiştiriyorsunuz ki alezi ayda bir yıkamak sorun olmasın?
  • sopiro  (05.03.18 10:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.