[]

Kasko seçiminde neye dikkat etmem lazım?

Araba aldığım 4 5 ay oldu ama hala kasko yaptırmadım. Yaptırmam lazım. Önereceğiniz firma olur mu? Dikkat etmem gereken ya da kandırılma ihtimalim olan durum olur mu?




 
biz unico'dan yaptırmıştık. bir kazamız oldu, onda da sadece ikame araç talep ettik, o da zaten hemen geldi. onun dışında hiç sıkıntı yaşamadık.

*imm'yi yüksek tut. (100 bin tl mesela)
*ikame araç da ben her ihtimale karşı 7+7 yaptırıyorum.

yukarıdakiler standart poliçelerde daha düşük, bunları bu şekilde yaparsan daha rahat edersin.
  • jihat  (04.03.18 22:07:36) 
kaza sonrası poliçe bir alt kademeden başlayanlar var. benimki öyle mesela. %60 hazarsızlık indirimi var, Allah korusun bir kaza ve tamirattan sonra poliçe %50 den başlayacak sıfırlanmayacak.

araç tamiri nerede yapılacak onu seç. orijinal servise gitsin. onların belirledikleri yerlere gitmesin.
  • c1b2k3  (04.03.18 22:29:14) 
valla ben pert olursa alacağım paraya bakıyorum ufak tefek şeyler için zaten servise arabayı günlerce bırakmayı sevmiyorum. verdikleri araç da hep muadili oluyor nedense. o yüzden artık ucuz olanı yaptırıyorum az biraz da ucuzların içinden eli ayağı düzgün olanları seçiyorum.


  • monkey  (04.03.18 23:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.