[]

okcupit ve tinder'dan hatunla tanışıp sevgili olan var mı ?

bir aydır bu uygulamaları kullanıyorum.çok nadir de olsa kız düşüyor ama hep sorunlu tipler.sizin buralardan iyi deneyimleriniz var mı ?




 
özsaygısı olan bir insanın böyle platformlarda işi ne allah aşkına ?

tabii ki ekseriyetle egoist,psikolojisi bozuk,sorunlu tipler olacak. sevgili falan demişsin sana değerli 1f'nin benimle sevgili olacak bir geniş mideli yumoş ararım şiirini armağan ediyorum. eksisozluk.com
  • biravekahve  (04.03.18 19:44:48 ~ 20:20:33) 
Saçmalık. Özsaygı ile bir alakası yok.

Ben kullanmıyorum fakat çevremde tinder kullanan çok düzgün insanlar var. İş güç yüzünden tek çevreniz iş arkadaşlarınız olmaya başlayınca bu tarz uygulamaları kullanmak normal oluyor.
  • synesthesia  (04.03.18 20:34:55) 
bu kadar kezbanı bir arada görmedim. cogu bir sure konustuktan sonra siliyor. biriyle bulusmayi basardim zar zor, o bana sarılmak istedi, ben ısteyınce sapık oldum. daha ılk görüşmeden sonra başlamadan bıttı. aklıma geldıkce sinir oluyorum. insanları sapık diye yaftalamak bu kadar kolay işte.


  • nothing in my way  (04.03.18 20:50:18) 
iyi kızın oralarda ne işi olur ya hu.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (04.03.18 21:02:37) 
Eşimle okcupidden tanıştık 5 sene önce. Iyi insanlarla denk gelmek biraz sans işi sanırım


  • graupel  (04.03.18 21:42:16) 
İkisinden de sevgili bulan tanıyorum. Okcupid sevgili için daha uygun.


  • cleric  (05.03.18 10:52:31) 
zaten oraları "kız düşürmek" amacıyla kullanıyorsanız oradan sevgili edinmeniz pek mümkün değil. sevgili bulmak için oradaysanız da potansiyel sevgiliniz için "kız düşürmek" tabirini kullanmak pek iç açıcı değil. siz önce bir bakış açınızı değiştirin.


  • dedimmidemedimmi  (05.03.18 11:26:55) 
sevgili olunmaz diye bir sey yok ama. saygi vs cok bekleme. millet konusmanin ortasinda cevap vermeyi birakiyor, telefon alip, bulusma ayarlarsiniz sonra ne bir mesaj ne bir ne yapiyoruz. yani biraz yalan dolan. herkes super, aykiri, marjinal. herkesin gotu kalkik. orada sadece seninle konusmuyor. yani demek istedigim sen orada bir tiktan ibaretsin, kullan at bir profil sayfasindan ibaretsin. seninle bulusmaya geliyor, belki sen tuvalete gittiginde tinderdan baskasiyla yazisiyor. o yuzden metayiz baska bir sey degiliz bu tip uygulamalarda. o yuzden iki uc seks yaparsan sanslisindir, cok sey bekleme.


  • baldur2  (05.03.18 11:45:22) 
Okcupid'den bi flörtüm olmuştu 20 gün sürmüştü, anlaşamadık yolları ayırdık.
Happn'dan biriyle tanıştım, daha doğrusu 1-2 mesajlaştık sonra iletişim kuramayınca iz sürdüm instagram'da ekledim, konuşmaya başladık, buluştuk sevgili olduk. Haziran'da da nişanlanıyoruz.

Tinder hakkında bir fikrim yok.
  • zwiegesprach  (05.03.18 18:29:03) 
internet tanışmalarının kalitesi yıllar içinde iyice yerlere düştü. 2000li yılların başında çok daha iyi insanlarla tanışıp & buluşabiliyordu. şimdi ortam ego tatmincilere kaldı. @baldur2'nin dediği gibi sadece sayısın artık. çağlayan bir şelalede bir noktacıksın. ben artık internet yerine gerçek hayattan tanışmayı yeğliyorum.


  • tabudeviren  (05.03.18 18:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.