Yogun zamanlarda uber cagirinca taksinin iki kati bile olabilir. Cunku dinamik fiyat uygulamasi var. ama boyle bur durumda uygulamada diyor zaten "su anda cok yogunuz, fiyatlar normalden yuksektir" diye. Dusmesini bekleyebilirsin elbette. Ben oyle oldugunda biraz daha oyalaniyorum, fiyat normale dusunce cagiriyorum.
Taksiden cok daha ucuz olan yurtdisindaki uberX. Mesela viyanada taksimetre 4,70€dan aciliyor, ben ayni noktadan evime uberX ile 3€ya gidiyorum shsaja. UberXL olsaydi ama taksiden daha pahaliya giderdim cunku buyuk ve luks arac.
Onun disinda TRde iki kez kullandim, fiyati taksiyle ayniydi. Ama aldigim hizmetten cok memnun kaldim. Taksiden 5-10 tl fazla bile alsa uberXL tercih ederim artik. Taksi de min 10 tl yaziyor sonucta (kisa mesafe fix ucreti)
0