[]

Atatürk Havalimanı'ndan Silivri Cezaevi'ne nasıl gidebilirim?

Soru başlıkta. Şimdiden teşekkürler.




 
ya havalimanindan metroyla otogara gidip, ordan 303b otogar-cezaevi otobusune binersiniz (saatlerini kontrol edin ama seyrek kalkiyor biraz), ya da havalimanindan metroyla yenibosna, ordan 303 silivri otobusu, silivri otogarda inip cezaevi minibusune binebilirsiniz. bir diger yol da havalimanindan metroyla herhangi bir metrobus duragina aktarma yapip metrobusle tuyapa kadar gidip ordan 300 nolu otobuse binebilirsiniz. o da 303b kadar olmasa da seyrek geciyor, saatlerine muhakkak bakin. yine otogarda inip cezaevi minibusune bineceksiniz sonra. 300 daha hizli gider, 303 ozel halk otobusu oldugundan dolmus gibi her yerde durur, biraz daha uzun surer.

sunu da ekleyeyim, zaman sizin icin onemliyse ve 303e binecekseniz yenibosna'dan binmeyin. e5 trafigi hic bitmiyor. ayakta kalmaniz onemli degilse metrobusle tuyap'a kadar gidip ordan 303e binin, 5 dakikada bir geciyor. ayni zamanda oturmak da istiyorsaniz, metrobusten mustafakemalpasa duraginda inin, yer bulma sansiniz yuksek olur, trafigin de bir kismini cekmemis olursunuz.
  • pide  (03.03.18 23:35:30 ~ 23:55:47) 
300 303ten çok daha hızlı bir yol olur, çünkü şirinevlerden metrobüse aktarma yaptığınızı varsayarsak şirinevlerden tüyapa kadar çok büyük trafikler olabiliyor. Saatinizi bilmiyorum ancak öğlen 11-15 veya akşam 20'den sonra değil ise metrobüse binip tüyapa kadar gidin. Vakit kazanırsınız


  • oekuklu  (03.03.18 23:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.