[]

Temmuz ayı için ucuz uçak bileti?

Merhaba, bu yaz annemleri antalyaya tatile yollayalım dedik, tarihleri oteli ayarladık ama uçak biletleri uçuk fiyatlarda biraz.
Kampanya falan olur mu? Geç mi kaldık, alalım mı bulduğumuzu?

tarihler de 18 temmuz-23 temmuz. istanbul-antalya.

 
aynı pc'den birden fazla biletlere baktıysanız otomatik olarak yükselmiş olabilir, başka bir cihazdan yada internet geçmişinizi silip tekrar bakabilirsiniz.

yaz ayları antalya parkurunun en dolu dönemi, bu sebeple ucuzlama veya indirim olmaz. zaman kaybetmeden alın.
  • ada meltemi  (03.03.18 13:37:15) 
Sağolun cevaplar için, dediğinizi yapıyorum genelde yani gizli gezinti ip değiştirme. Ama pek uygun değil dediğiniz gibi alalım bari.


  • atom karincanin torunu  (03.03.18 13:43:13) 
ucuz bilet olması lazım değil mi? pegasus şehir içi otobüsü gibi 50-60 liraya götürüyordu bi ara. bence yoklayın arada bir


  • demirr  (03.03.18 13:52:11) 
Mevsim dolayısıyla ucuz olmaz, belirli yoğunlukta olacak zamanlar bilindiği için bir sene önceden de bilet almak isterseniz ucuz olmaz.

Mesela bayramlar, hafta sonları, özel günler, turizm mevsimine göre belirli bölgeler. Bunlara 69 TL ye bilet bulamazsınız.
  • John Bloor  (03.03.18 13:54:13) 
tarihi geriye cekme ihtimaliniz varsa pegasusun 15 mart - 6 haziran arasi yurtici %40 indirim kampanyasi varmis bugun bilet almak icin son gunmus.


  • pide  (03.03.18 14:02:44 ~ 14:03:45) 
Antalya icin tek yonune -yazin tabi- 100 tlden fazla verdigimi hatirlamiyorum ve hep 2-3 hafta kala aliyorum biletleri. Ayrica atlasjet vs de ucuyor (ki atlas pgsden pahali genelde)
Onun disinda bence vakit yaklasinca bakin. Ya da aksam ucuslari uygun oluyor veya sabah, bunlara dikkat edin.

  • kuehles blondes  (03.03.18 14:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.