[]

Safra Kesesi Taşı mı?

Sürekli olarak midede şişkinlik ve hazımsızlık sorunum var. Buna ek olarak da 1 haftadır sağ böbrek tarafında çok çok hafif ağrımsı bir his var (ağrıdan çok huzursuzluk gibi). Dahiliye uzmanı iki ilaç yazıp gönderdi geçmezse salı günü gel ultrasonla bakalım dedi. Safra kesesi taşı olabilirmiş.. İnternetten safra kesesi taşı belirtilerine bakıyorum ve belirti olarak çok şiddetli ağrılardan bahsediyorlar bende böyle bir ağrı yok. Ne olabilir? Safra kesesi sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?




 
abi onu film çekerek bile zor anlıyorlar, burdan nasıl yardımcı olsunlar. en temizi, git güzel bir doktora, gerekli tetkiklerden sonra karar verir zaten doktor. safra öyle solunum yolu enfeksiyonu değil, şakaya gelmez. bir anda hastanelik eder adamı.


  • giovanne  (03.03.18 11:29:42) 
Benim babam da safra kesesini aldırdı ama çok ileri safhada farkedildiği için bu belirtilerle gitmemişti. Yediğini çıkarıyordu o zaman .


  • keep out  (03.03.18 11:32:54) 
Ilk etapta bende de normaldi, sonra 5-6 kez hastanelik oldum. (Yasadigim ulkedeki mal doktorlar bakmadi bile acilde safra keseme) trye geldigimde kontrol ettirdim ve taslar!!
Yani benim de 3 sene icinde 5-7 kez siddetli agrim oldu, onun disinda normaldim.

Kontrol ettir, cok onemli. Ihmal etme. Benim keseyi aldilar, bidaha atak gelmeyecek dusuncesi filan mutlu etti beni
  • kuehles blondes  (03.03.18 12:15:34) 
şans eseri safra kesemin taş dolu olduğunu öğrendim. belirti falanda hissetmedim.


  • sutlu nescafe  (03.03.18 15:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.