[]

Ilk bulusma hissi

Ilk bulusmadan sonra içimden hep bir "acaba"? Sorusu geciyor. (Bulusma Iyi gecse bile)

Eski sevgilimle de bu soru olusmustu kafamda Ama zamanla tanidikca gerçek bir sevgiye donustu olay.

Bugun yeni biriyle ilk bulusmam oldu. Yine iyi gecti diyebilirim. Ama kafamda hala "acaba?" Sorusu. O hissi bilir misiniz?

Sanki dejavu olmak gibi, sanki "offf yine mi ugrasicam tanismakla" gibi.

Normal mi bu his?

 
Her insana dair kuruntulari olan ciddi guven sorunu olan biriyseniz normal. Degilseniz o acaba gecmis deneyimlerinizden dolayi sizde koklesmis bir korkunun yarattigi bir sey mi yoksa bir insana verilmis en faydali ama en az kullanilan silah olan ve sizi daha yolun basinda sizi uyarmaya calisan ic sesiniz mi anlamaya calisin. O ic sesi bastiran duymazdan gelen kendini kandiran karsisindaki adamin kadinin cazip bir kac ozelligine ve kendi yalnizligina yenilip sonra korkunc seyler yasayan milyarlarca kadin var. Ya da hepsini bosverin. Ilk bulusmada icinizde bir huzur varsa aranizda bir masa varken bile bir cinsel cekim hissediyorsaniz karsilikli konusurken sohbet yapmaciksiz yag gibi akip gidiyorsa o acaba da kuruntunuzsa sadece tadini cikartin. Cunku bilinenin aksine iliskilerin sevgi saygi guvenden daha oncelikli baska kriterleri olmali. En basta sohbet keyfi frekansi, sonra karsilikli cinsel cekim ve ten uyumu. Sonra onun nasil biri oldugu degil sizin nasil biri oldugunuz degil onun size ne hissettigi sizin ona ne hissettiginiz de degil.onun yaninda kendinizi nasil hissettiginiz onemli. Onu degil kendinizin onun yanindaki halini sevmelisiniz once. Komplekslerinizi mi tetikliyir, sizi oldugunuzdan farkli davranmaya mi sevk ediyor, anlatiyor ama dinlemeyi bilmiyor mu, dinliyor ama anlamiyor mu? Anlatiyor ama anlattiklari sizi boguyor mu? Kendinden mi bahsediyor olmayan kisiligini mi pazarliyor size? Yaninda ozgur simartilmis disi huzurlu ve kirk yildir tanisiyormusuz gibi mi hissediyorsunuz degersiz ezik huzursuz gergin cekingen mi?


  • a summer day  (03.03.18 10:41:28) 
oluyo öyle. biriye tanışmak yorucu bişey, aynı evrelerden, güven eşiklerinden tekrar geçiyosun, geçmesen o ilişki ilişki olamıyo çünkü. takılma o hisse boşver, bir müddet geçsin bir şeyler yapın, ondan sonra gelen hisler olursa ya da bu his devam ederse; o zaman düşünürsün.


  • dafaisss  (04.03.18 00:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.