[]

Karakoldayim polis tutanak tutmuyor

Komsu kavgasi. Adamin surekli arayip gurultu tacizleri vs derken karakola dustum. Resmen uzerime yurudu. Annem yurume zorlugu cekiyor o da yanimdaydi. Komsular araya girmese dovecekti beni. Karisi hamile efendim bisey olursa hesap sorarmis asarmis kesermis. Tam kapiyi kapatayim derken zorla iterek acti. Alt kat araya girmese eve dalacakti. Bu arada polis cagirdik vs yarim saat 40 dk da geldi anlasin diye. Sikayetci olduk cunku bu ilk kez kapiya dayanmasi degil. Zorla karakola geldik resmen. Karakol amiri isimiz cok, hirsiz cok ya anlasin ya sabaha kadar beklersiniz ifade icin diye tehdit ediyor. Durumu tutanak altina alin diyorum yanasmiyor. Illa baristiracak ama ben istemiyorum. Yarin obur gun bu adam yine kapiya dayanacak biliyorum gr huzurum kalmadi.

2 yasinda cocuk elimde zangir zangir titriyor. Annem walkerla kosede oturuyor cunku adam kapiyi kapatirken eli yan demirden kesildi.

Benim haklarim neler? Burada ne yapabilirim. Karsi taraf sut dokmus kediyi oynuyor.

 
ben anlamadım gürültü yapan siz misiniz?


  • goodz  (02.03.18 20:37:15) 
Gurultu yapmak dedigi camin onunde kediye yemek vermek. Apartmanin disi bu arada verdigimiz yer ama etrafima toplaniyor diye sikayetci


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (02.03.18 20:44:24) 
Adam zorla evime girdi diyorum. Kedi degil mevzu


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (02.03.18 20:52:59) 
Ülkedeki insanların kapasitesi malum,üstte de görülüyor zaten. Elimden bir şey gelmiyor geçmiş olsun demekten başka.


  • doxanikee  (02.03.18 20:56:14) 
hayvan oğlu hayvan herife bak, kadının üzerine yürümek tehdit etmek nedir ya...
Şimdilik sakinleş çocuğun ve annen için daha sonra neler yapabilirsiniz sakin kafayla düşünüp karar verin.
Geçmiş olsun
  • benaslindayohum  (02.03.18 21:07:37) 
poliis savcıya şikayet edebilirsin. karakola gidince tutanak tutmuyorsa büyük suç. savcı direk işlem başlatır. bence en temizi anneni çocuğu eve bırak ve adliyeye git nöbetçi savcı var ya da yarın sabah git. karakolda tutanak tutturamadığını ve komşunun evine zorla girdiğini söyle


  • oscar  (02.03.18 21:14:13) 
Evine dön git, hiçbir şey imzalamadan. Sonrasında savcılığa dilekçe yazarak şikayette bulun. Şikayetin sırasında polisin tutumunu da belirt. Gün tarih saat ve amirin adı soyadı dilekçede bulunsun.


  • bos gezenin bos ustasi  (02.03.18 21:29:57) 
adam bir daha yapmayacağını belirtip özür dilerse, bence unutun gitsin. uğraşmak da zor.
yok hala haklı olduğunu iddia ediyorsa (akıllanmamışsa),
polise adamın şiddete meğilli olduğunu, gerekenler yapılmazsa bimere ve savcılığa şikayette bulunacağınızı söyleyin.
  • titiraprap  (02.03.18 21:42:53) 
Annem kalp hastasi zaten karakolda fenalasti 112 geldi. Durum tutanak altina alindi hatta karsi tarafin ablasi -
enistesi geldi onu cagirmislar. Sikayetci neden oluyorsunuz evinize dalmissa sizin de sucunuz var ne yaotiniz ki bu cocuk ( 38 yasinda) bu hale geldi diyor? Komser kovdu bunu tutanak tuttum simdi savciliga yazilacakmis bakalim. Anneme 112 gelince bende fena oldum. Sadece huzur istiyorum.

  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (02.03.18 21:45:52) 
evinize daldıklarını kabul ettiklerini belgelerseniz iyi olur.


  • titiraprap  (02.03.18 21:49:20) 
Adam daldim ama niye daldim tahrik ettiler diyor. Kufur eden kendi karisi, bunlar insan degil muhattap olma diyende o, tahrik edip ne yapmisiz diyorum, kapiyi acmisiz ters bakmisiz. Pislikler ya butun apartmanla kavgali bir benle degil ki. Herkes sikayetci ama ev sahibi bisey olmuyor


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (02.03.18 21:53:19) 
daha önce ben de komşumla karakola düştüm. bende ifade almışlardı. ifadeden sonra olanları söyleyeyim:

komşunun karısı komşun lehine ifade verecek, anneniz sizin lehinize. diğer komşular muhtemelen karışmayacak. olay savcılığa gidecek, bir ay kadar sonra sizi arayacaklar uzlaştırma için. uzlaşmazsanız da elinize bir şey geçmeyeceğini anlayacaksınız ve uzlaşacaksınız.

uzlaşmada komşum benden sözlü olarak özür diledi ben de kabul ettim. bitti gitti. gerçekten elinize hiçbir şey geçmiyor.

not: şikayetten sonra komşum bir-iki hafta sessizleşti ama sonra eski düzen devam.
  • throw down the sword  (02.03.18 23:27:16 ~ 23:28:57) 
bulun bi yerden, verin iki çakala 500 lira eve girerken ne baktın bilader bahanesiyle devirip bi güzel hırpalasınlar bu dangalağı, valla sinirlendim küfür ediyorum silip yerine uygun kelime yazıyorum, böyle tiplerin çözümü şiddet. ama sakın kendiniz girişmeyin bu işe hatta üstünden baya bi zaman geçsin sonra yaptırın bunu.


  • zebragibi  (03.03.18 00:11:52) 
nerdesin üstad cidden toplanalım dövelim şu adamı, mal herif


  • mysql34  (03.03.18 00:45:17) 
Olay hayvan düşmanlığı. merak ettim noldu


  • Cursed Chico  (03.03.18 01:04:00) 
@cursed chico adam yasayan tum organizmalara dusman. Saliverildi aslinda hic bisey olmadi. Kedi ve cocuk kavgasindan daha onemli isleri varmis emniyet mensuplarinin. 2-3 aya mahkemeden cagiracaklar o da eve zorla girdigi icin. O kisim olmasa zaten polis bile adam hakli bende kedi besletmem evimin onunde diyor. Igrenc bi dunya burasi. ( Apartmanin disi, kaldirim nasil onun evi oluyor, oyleyse benim de evim beslerim dedim kabahatlar kanunundan ceza kesin akillansin dedi). Ceza kesselerdi keske gururla yayinlardim.

Bu arada komiser adini soyadini vermedi bende kolluk numarasini aldim zar zor. Bimere yazicam bakalim.
  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (03.03.18 10:01:31) 
Dovelim diyen arkadaslar yerden goge kadar hakli olmakla birlikte -adam tam dayaklik- bu benim tarzim degil. Yapamam yaptiramam boyle bir sey. Basimi yastiga koyunca ne pislik bir insanmisim derim nefes alamam. Tiklerinizi de goruslerinize katildigim icin degil de bana vakit ayirip cevap yazip yanimda olduguniz icin verdim.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (03.03.18 10:03:30) 
kapıya bir kamere taktır önlem olarak madem tutanak tutulmuyor bir daha yaşanırsa kanıtınla gidersin elin sağlam olur. Ülkede adaletin durumu belli hiç oradan medet umma mümkün olduğunca uzak dur bu maldan.Kiracı ise imza toplayıp attırın.
aksi yaşanacak olursa biber gazı al eve koy sık gözüne sonra döv.

  • gündüz m  (03.03.18 10:32:56) 
@gunduz m kendisi ev sahibi. Umarim tasinir gider


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (03.03.18 10:58:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.