[]

ABD'de ''hoca-reşit olmayan öğrencisi'' ilişkisi neden bu kadar gündemde

Yine böyle bi' haber olmuş sanırım.

Bu tür olaylar abd'de diğer ülkelere göre çok my fazla ?(kadın öğretmenlerin kendisinden küçük erkek öğrencilerle birlikte olması(kıskandığımdan sormuyorum)
Yani, diğer ülkelerde de çok fazla sayıda oluyordur ama abd'de bu haber olabiliyor, diğerleri olayı kapatıyordur mu diyorsunuz ?

edit: yukarıdaki ''bayan'' kelimesini kadın ile değiştirdik. Ben zaten her 2sinin de anlamını/farkını tam olarak bilmiyorum. Cinsiyetçi pislik bi' adamım sonuçta.

 
Bir nedeni olaylarin okul, aile, toplum, yargi, devlet tarafindan gizlenmemesi.

Bir de bayan ogretmen ne demek! Bayan diye bir cinsiyet mi var! Kadin ogretmen demenin ne sakincasi var?
  • Traveller  (02.03.18 02:30:14) 
Bir öğretmenin reşit olmayan öğrencisi ile ilişkisi yüzünden olabilir


  • taktikmaktikyokbambambam  (02.03.18 02:38:33) 
Sen kıskanmıyormuşsun ama ben bir erkek olarak kıskanıyorum, hiç masal anlatmasınlar kız öğrenci böyle bir durumda zarar görebilir ama erkek görmez.

Okula dalıp milleti tarama da ABD'ye has bir durum, kültürle alakalı demek ki.
  • i was made for you  (02.03.18 02:56:23 ~ 02:56:55) 
Lise yaşlarında sırf benim duyduğum 2 kadın öğretmen - erkek öğrencisi ilişkisi vardı biri benim lisemde. Bunun dışında porno paylaşım siteleri de ifşadan geçilmiyor. Amerika'da tabi daha çok oluyordur ve güzel öğretmenlerle ilgili haberler daha çok ilgi çektiğinden medya tarafından pompalanıyordur.

Okul saldırıları meselesine gelirsek, dünyada ABD'den daha fazla kişi başına silah düşen yerler var, İsviçre'de her evde zorunlu olarak piyade tüfeği var vs... Sorun kültürde bence bu konuda, Amerikan okullarında sosyal olarak dışlanmış "loser" gençler çok daha hor görülüyor ve psikolojik eziyete uğruyorlar.
  • cleric  (02.03.18 09:03:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.