[]

Xiaomi Mi 6 Ekran Koruyu ve Kılıf Önerisi

Herkese merhaba,

Hanıma bu telefonu aldım, bayıla bayıla kullanıyor ancak hem kılıf hem de ekran koruyucu olmadığından çok tedirgin bir şey olacak diye.
Bildiğiniz kaliteli bir kılıf ve ekran koruyucu var mı? Hepsiburada'dakilerin çoğu kötü yorum almış.

Şimdiden teşekkürler.

 
Kılıfın ve ekran koruyucunun kötüsü nasıl oluyor bilmiyorum da. Aliexpress'ten 10 tane alıyorum temper cam kırıldıkça değiştiriyorum memnunum bu durumdan. Bir adet düz silikon arka kılıf alıyorsun bir de önlü arkalı sapasağlam kullanıyorsun. Rengi ve şekli keyfinize kalmış. Öyle spigen falan gerek yok 1000 kere telefon düşürmüşümdür hiç kırılıp dökülmedi.


  • bos gezenin bos ustasi  (01.03.18 19:19:42) 
+koyuyorum takip için.
Bende de aynı telefon var, kılıfım güzel de buna uyumlu kavisli cam bulamadım.
www.hepsiburada.com
  • red g  (01.03.18 19:30:13) 
Piyasada kırılmaz cam diye satılan ürünlerin %99'u kolpa. Sözde kırılmaz cam hepsi. 10 larca marka denedim hepsi bir zaman sonra kırıldı, kenarları soyuldu falan. Hatta bazıları takarken kırıldı.

Bufflabs diye bir marka var en sağlamı o. Plastik gibi bir malzemeden yapılmış. O yüzden kırılma ihtimali yok, yok yani. YouTube'da incelemeleri var bakabilirsiniz. iPhone kullanırken almıştım 3 sene boyunca değiştirmedim. Sonra zaten telefonu sattım.

Xiaomi için varsa başka marka bakmayın bile. Biraz pahalıdır ama haberiniz olsun.

Kılıf bilmiyorum.
  • lana del rey  (01.03.18 19:48:29) 
@bos gezenin bos ustasi: Kılık ve koruyucunun kötüsü olunca darbeyi engeller diye aldığın şey bir düşmede çatlatıyor teleofnu, bu manada biraz daha destekli birşey arıyorum.
Aliexpress'e bakayım hemen.
@red g: Bulursam yazarım hemen.
@lana del rey: Bu markayı hiç bi yerde görmedim, biraz araştırayım belki dışardan getirtirim.
  • quaker  (01.03.18 20:56:09) 
nillkin

tam bi f/p markası bu konuda. g2, mi5s ve a1 de kullandım, kullanıyorum.
  • Jimmy McNulty  (01.03.18 21:11:58) 
nillkin demeye gelmiştim ben de. bilgisayardan daha detaylı yazarım.


  • sanat guresi  (01.03.18 21:52:16) 
Quaker.
Temper camın olayı asfalta betona kafa üstü düşen telefonda telefon yerine kendisinin kırılması. Silikon kılıf da zaten yumuşak bir şey darbeyi emiyor. Yere çaldığımı bilirim kendi telefonlarımı seramik zemine sinirle fırlattım birinde hiçbir şey olmadı.

Zaten telefonun üstünde gorilla glass 5 var daha iyisi anca safir camdır. O cam da kırılır elbet ama temper camlar çizilmeyi değil kırılmayı engelliyor kafa üstü durumlarda darbeyi emerek.

Sert plastik arka kılıflar mesela tamamem kullanışsızdır, esnek malzeme olması lazım.

Servet ödemeye de gerek yok 1 dolarlık temper cam, 15 liralık arka kılıf her türlü işini görür. Kalkan, kırılan soyulanlar da düzgün takılmadığı için öyle olur.
  • bos gezenin bos ustasi  (02.03.18 01:23:19) 
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

bu ikisini kullanıyorum. telefonu bir iki kere düşürdüm, bir şey olmadı.
  • inheritance  (02.03.18 09:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.