[]

kimselere söyleyememek

hiç, sizi tanıyanlara söyleyemediğiniz, içinizi dökemediğiniz, fikirlerini alamadığınız vs. ama her an aklınızda olan bir derdiniz oldu mu?

yani bu, bir şeye üzülmek de olabilir. bir sebepten sizi tanıyanlarla paylaşmıyor ya da paylaşamıyor olduğunuz...

olduysa ne yapıyorsunuz? ya da ne yapmıştınız?

 
Böyle durumlarda kimseye etmem şikayet dinleyip sakinleşiyoruz. Cuk oturuyor da kendileri.


  • onemoremile  (01.03.18 17:27:54) 
kağıda yazmak sonra da yırtıp atmak çok etkili oluyor. :) ayrıca yarın yeni bir gün olacak diye içinizden düşününce motivasyonu arttrıyor. her şey geçiyor çok da şaapmamak lazım.


  • burchak  (01.03.18 18:09:15) 
Benim 3 tane derdim var o şekilde kimselere söyleyemediğim. Ne yapıyorum peki? Hiçbir şey.


  • i m cool with that  (01.03.18 18:50:52) 
Duyuruya yazarım. Kablelvukuya anlatmam ama o anlamaz ne anlatacam.


  • kablelvuku  (01.03.18 18:59:31) 
Çok var öyle düşüncelerim. Ama öyle ya da böyle bir yerde fazla vakit geçirince, örneğin burada, yine anlatamadığım dertlerim, düşüncelerim oluyor çünkü yine etiketlemelerden, yargılardan kaçamıyorsun. Anlatmaya karar versen bile kırpıp anlatıyorsun, bu sefer de tam anlamıyla içini açmamış oluyorsun. Mesele de kafanda hala tam açıklığa kavuşmamış ya da bir noktadan kafanda yer etmiş oluyor. Sadece dert konusunda değil, hayatta genel olarak hepimizi rahatlatacak bir alıntı vardı Peyami Safa'nın Fatih-Harbiye romanında. Kaba taslak olarak da şöyleydi:
-Halbuki karşı tarafı tam anlamıyla dinlesek, ama kendi düşüncelerimizi, yargılarımızı ve eleştirilerimizi bir yana bırakarak dinlesek her şey ne güzel olacak.

  • m e b  (01.03.18 20:02:48) 
Şu an var öyle bisıkıntım. Kimseye söyleyemiyorum. Hatunla ilgili.


  • [GODDARD]  (01.03.18 20:51:39) 
öncelikle: Jay-z 99 problems : youtu.be

Sıkı bir yumruk gibi içimde tutuyorum.

Hatun problemleri? güldürmeyin.
  • binder dandet  (01.03.18 20:54:16) 
Olay hatunla ilgili. Kendi de bilmiyor.


  • [GODDARD]  (01.03.18 21:23:44) 
Var anlatmıyorum kimseye.


  • Amaranta ursula  (02.03.18 00:18:38) 
evet. söylemem. çekiyorum derdimi napayım...


  • runagain  (02.03.18 02:33:52) 
valla anlattığın zaman genelde arkadaş kısmıysa yüzüne farklı konuşup arkandan dedikodu yapabiliyor. o yuzden çok yakının değilse güvenme. ailene anlatabilirsin kardeşine falan ona da anlatamıyorsan sürekli böyleyse ve kafana takıyorsan bence psikologa git büyümeden çöz derdini


  • kveldulv  (02.03.18 02:09:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.