[]

ankara'da su ve elektrik açtırma?

geçen hafta eryaman'da bir ev aldım. mamafih 9-5 çalışmaktan ötürü bir türlü elektrik ve suyu üzerime alamadım. şimdi:

1) bu meymenetler nerede açtırılır? etimesgut? ulus?

2) illa ki ev sahibinin gitmesi mi lazım? eğer ev sahibinin gitmesi zorunluysa vekalet ne kadar geçerli olur (pek tabii ki noterden tasdikli)

3) hangi belgeleri götürmek gerekir?

4) ne kadara mal olur?

eklemek istediğiniz bi husus varsa çekinmeyiniz. saygılar efenim...

 
peki şu şekilde sorayım;

bu işler için ulus genel müdürlüğe mi gitmek gerekiyor yoksa etimesgut aski'ye mi gitmek gerekiyor? aynı şekilde; elektrik için (sanırım sürmeli hotel gibi bi hotelin yanındaydı) tedaş/ankara elektrik'e mi gitmek gerkiyor yoksa yine etimesgutta bi yerler mi var bu iş için? veya sincanda? çünkü evi aldığım emlakçı sincan etimesgut gibi bi şeyler geveliyordu?
  • alexander the one point five  (17.02.10 13:15:02) 
4 yıl aradan sonra cevabı ben vereyim. Çünkü benden sonrakiler eliyle koymuş gibi bulsun.
Elektrik için istasyon cad. No:53 te enerjisa şubesi mevcut. Açma kapama burdan, yalnız ilk açılış sanırım sincandanmış, onun adresini bilmiyorum. Gaz için etimesgut belediye binasının 2 sokak üstünde 2083 sokakta izbe bir şube var, dışarıdan kıraathane gibi duruyo. Neyseki tabelası var:)
Extra bilgi: ben aboneliği kapatmak için gittim bunlara, önceden sayaçtan son endexler alınırdı malum, artık o devir bitmiş, kimliğinizle gidiyorsunuz, kapanmasını istediğiniz tarihi söylüyorsunuz, ekip gelip kapatıyor ve endexi fatura olarak yansıtıyor, bu faturayı da yine elektrik için her hangi bir enerjisa şubesine kapatılıştan 1 hafta sonra gidip ödüyorsunuz, tabi açılış deposit ücretini de alıyorsunuz, gaz için de benzer yöntemi uyguluyorsunuz sadece depozit ücreti için maltepedeki merkeze o da caminin karşısındaki yere gidiyorsunuz.
Su için yardımcı olamıyorum, dünyanın en salak uygulamasını sevgili evsahibim sayacı kartlı alarak yapmış, çok duşta kalmışlığım çok kulak çınlatmışlığım vardır.
  • FT5  (09.05.14 18:47:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.