[]

İyi bitecek mi be?

Gönül işi değil ama dert işi.

İyi bitecek mi be?


 
iyi şeyler bitmez ki demeyi çok isterdim ama

"ve bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin"
  • kablelvuku  (01.03.18 12:04:58) 
başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır. iyi yahut kötü bitmesi ise tamamen sana bağlı.


  • naksidil  (01.03.18 12:15:10) 
@blue serenity, hahah oraya nasıl bağladın ya. Gönül işi değil demiştim oysa ki.

Yüksek lisans tez aşamasındayım ve maalesef sakız gibi uzadı 1 sene oldu ve ben çok bunaldım, yoruldum. Çalışamayıp çok vakit kaybettim dönem dönem. Ve şimdi salı sunum var ancak benim bütün çalışmalarım yarım yamalak, hiç memnun değilim bu aşamada bu materyalle. Çok daralıyorum son haftalarda o yüzden böyle bir dert yandım burada.
  • senolll  (01.03.18 13:39:02 ~ 13:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.