[]

Fatih Terim'in kemale ermesi

60-70 yaşına gelmiş adama bunları yazmak garip ama adam bildiğin olgunlaşmış, kemale ermiş şekilde döndü son gelişinde. Sinirleri alınmış gibi gülücükler saçarak dolanıyor. Geçen yenildikleri maçın basın toplantısını izliyordum hakem , Aykut kocaman bilmem ne muhabirler orta açıp duruyor, hiç girmiyor hiçbir şeye. Siz ne dersiniz, gerçekten karakteri mi değişmiş ,İşler yolunda gidiyor diye mi böyle, yoksa takımı ben kurmadım falan diyip sahiplenmiyor mu yoksa?




 
  • Fayfa  (28.02.18 23:56:32 ~ 23:57:31) 
emre belözoğlu da aynı şekilde, birden sevgi pıtırcığı oldular. yaşlandıkça eskisi gibi karaktersizlik yapamıyorlar, üşeniyorlar galiba:)


  • nothing in my way  (28.02.18 23:57:31) 
zaten ipin ucunda. halk bayağı nefret eder oldu. e hali ile o da parasını alıp, keyfine bakma modunda. gördük ki bu adamın dini imanı para. parasını alsın da gerisi umrunda değil.


  • giovanne  (28.02.18 23:57:58) 
@nothing in my way yok hocam Emre daha geçen gün hakeme sktr çekiyordu, hatta o yüzden sarı kart gördüğü için fb maçında cezalı duruma düştü. Kendisine yapılan faullerden sonra bildiğin tehdit ediyor rakibi


  • neverletyougodown  (01.03.18 00:03:35) 
Bu tür şeylerde şiddet espirisi kasma derdine düşmüş insanları da anlamıyorum.

bazı insanlar o kadar hazırlanmışlarki birisi fatih demeye görsün hemen refleks olarak ''dövdüler ya ehe ehe ehe''yle başlıyorlar söze. İlginç, bizim köyde bi' söz vardır ossuruğa gülenin ossuruk kadar aklı yoktur diye, ben bu tür fiziksel eylemlerin sonuçlarını sürekli güncel tutmaya çalışan insanları da şunu düşünüyorum; hayatınızda hiç mi kavga etmediniz ? ya da öyle bi' cengaversiniz ki her girdiğiniz aksiyondan galip mi ayrıldınız ? 2. olduğunu hiç sanmıyorum. Zaten teknik olarak da neredeyse imkansız. O yüzden ossuruğa gülenin ossuruk kadar aklı yoktur sözünü anımsıyorum sürekli. Keza fatih terimi de pek sevmem ama bu kavga ya da değil- bi' aksiyonu ısıtıp ısıtıp buna gülen insanları da anlamıyorum/anlamamaya devam edeceğim(ısrar). Misal, diğer arkadaş bu işten zararlı çıksaydı(adanalı olan, ismini unuttum şimdi) ona da mı aynı şekilde davranacaklardı merak ederim. Yoksa bu sefer de fatih hocayı mı yücelteceklerdi. Herneyse, konumuz Allahtan şimdilik bu değil.

Fatih hoca basın konusunda yönlendirmelere çok açık, danışmanlarla çalışıyor ve bunun doğru/yanlış'tan da öte bir gereklilik olduğunu başına gelenlerle anlamıştır diye düşünüyorum. Ha keza önünde Arda Turan örneği de varken daha da dikkatli davranıyordur. Çünkü bu tür aksiyonel kavgalarda karlı çıkana ben henüz rastlamadım. Bundan dolayı şu anki hamlesini faydalı görüyor olabilir.
  • mete kudur  (01.03.18 00:04:27 ~ 00:06:06) 
çünkü hiçbir kurumda sözü geçmediği için böyle takılıyor. siyasetten de elini ayağını çektiği için güveneceği ve arkasına sığınabileceği adamlar kalmadı. bunu bir galatasaray'lı olarak söylüyorum.


  • tragedystreets  (01.03.18 00:31:54) 
Artisleneceği ortam oluşmadı ki, daha bismillah geleli kaç maç oldu zaten. Fener maçında hakemdi bişeydi sıkıntı çıksın, o zaman görün şenliği. Gergin haftalara girildikçe parlar yavaş yavaş.


  • Bruce  (01.03.18 00:44:39) 
Kemale ermedi, bir tarafi yere indi.
İnmedi, indirildi.

  • dilemma of subscribtionability  (01.03.18 03:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.