[]

Cenevre'de Nerelere Gidem?

Herkese selam,

Fuar muhabbeti nedeniyle 3-4 gün Cenevre'de olacağım. Mutlaka git dediğiniz yeme-içme, eğlence veya müze önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler

 
valla cenevreye ben gittim pek öyle gezilecek bi yer yok. tavsiyem leman gölünde fışkıran su var. o motorun dibine kadar yürü. yürüdükçe insan gerçekten ne kadar büyük bir detay olduğunu anlıyor. bir de içine alkol enjekte edilmiş çikolatalar var bazı dükkanlarda. vodkalı viskili falan. çikolatayı yiyince o bombeli kısmı kırınca ağzına viski dağılıyor. onlardan alırsın. bi de cern var. tramvayın son durağıydı sanırım. cerne gider 2-3 foto çekinirsin.


  • error522  (28.02.18 22:02:41) 
Yeme İçme İçin: Et seviyorsanız Le Relais de l'Entrecote var gidilebilecek. Her saat açık değil ama internetten bir kontrol edin gitmeye niyetlenirseniz.
Molard'da tipik İtalyan Pizzeria Ristorante Molino var.Bence Hugo kokteyl ve tiramisu ayrıca başarılı. Eğer hava kararınca giderseniz o sokaktaki taşların bir kısmında yazılar var çeşitli dillerde gece ışıklandırılınca biraz ilgi çekici olabiliyor.
Bu her iki restorana gitmişken de civardaki mağazaları sağlı sollu gezersiniz. Hemen her markanın mağazası o civarlarda zaten.
Müze pek gezmedim ama Patek Philippe gezilebilir bence saatlere ilginiz varsa. Gölde arkadaşın bahsettiği Jet d'Eau'yu görün bence de oralara yakın bir yerde yazın sahil olarak kullandıkları bir alan var, deniz feneri gibi bir yapı var ismini hatırlayamadım şimdi ama hazır gitmişken görün derim, akşamları ışıklandırılıyor. Çiçek saati var yine göl civarına inmişken. Ayrıca gölde tur da yapabilirsiniz.
  • theotherwisdom  (01.03.18 17:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.