[]

toplu taşımada dayamalar

bir erkek olarak koridor tarafında oturduğumda ayaktaki adamın bir eli cebinde omzuma doğru yönelerek gerilerek ayakta durması beni çok rahatsız ediyor. negatif enerji alıyorum hatta. ben ayakta duruyorsam evet gövdemin önünün orta kısmının oturan insanın omzuyla aynı hizada olmamasına dikkat ediyorum. hareketli bir araç oluyor zaten herhangi bir sarsılmada...rahatsız oluyor musunuz sizde aynı şekilde?




 
aynen. herkesin bir kişisel alanı vs oluyormuş zaten. google da bi bak bulursun. o alana tanımadığımız/sevmediğimiz vs kişiler girince huzursuzluk oluşuyormuş. bende de var fazlasıyla.

mesela asansörde tanımadığımız kişilerle binince, herkesin ya aşağı ya yukarı vs bakarak inmeyi beklemesi de bundanmış. burada sevmeme yok ama tanımadığımız için huzursuzluk oluyormuş. bilimsel açıklaması vardı yani.
  • mahone  (28.02.18 21:53:16) 
Ortam öyle bir halde ki kadın veya erkek bile fark etmiyor; herkes tehlikede. Ben de birkaç defa karşılaştım. İşin kötüsü, erkek olarak bir şey de diyemiyorsun başıma iş almayayım diye..


  • skooma  (28.02.18 22:13:09) 
Toplu tasimadan genel olarak her turlu rahatsiz oluyorum. Dayamis dayamamis pek farketmez.


  • stavro  (28.02.18 23:38:27) 
Cinsiyet fark etmeksizin dayıyor ibneler


  • all girls dream  (01.03.18 00:08:30) 
seyircisinin ustune atlayan rock star edasiyla kendini kalabaliga birakan bi guruh da var toplu tasimada. efor sarfetmiyor ayakta durmak icin saliyor kendini kalabaliga. cok ilgincler


  • brkylmz  (01.03.18 11:20:37 ~ 14:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.