[]

kırmızı ışık cezası yedik ama hatırlamıyoruz kırmızıda geçtiğimizi?

polislerin hata yapabilme ihtimali var mı? kırmızı ışık en hassas olduğum konu..




 
Sizin haberiniz yokken, eve ceza gelmişse, kamera kaydından ceza kesilmiştir. İstediğiniz takdirde, ilgili kamera fotoğrafını size göndermeleri lazım.


  • agluna  (28.02.18 21:35:19) 
hayır, polis durdurdu ve ceza yazdı. mobeseden görünmüş. 5 ila 6 dakika var, hatta daha az 3 belki, polisin durdurduğu yer ile kırmızıda geçtiğimizi söylediği yer arasında.
zoruna gidiyor insanın bu kadar titiz olduğu bir konuda hata yapmış olması.

  • for day to break  (28.02.18 21:36:12 ~ 21:38:23) 
ben ışık olmayan sokaktan geçtiğimde kırmızı ışık cezası yedim. polis durdurdu kırmızı ışıkta geçtin al ceza dedi ulan ışık yok burada ne cezası dedim git itiraz et dedi.
Şaka gibi ama gerçekten böyle.

Yani gerçekten kırmızıda geçmemiş olabilirsin.

edit:hatta gel dedim nerede burada ışık göster dedim ceza kestiği yola götürdüm baktı etrafına ben bilmem itiraz et dedi. Gelde küfür etme.
  • basond  (28.02.18 21:37:42 ~ 21:38:55) 
kota doldurmak için böyle yaptıklar çok sık oluyor, itiraz edin. görüntü isteyin, hatta mahkemeye kadar gidin. iyi alıştı bunlar.

adalet yok ki ülkede.
  • Photographer  (28.02.18 21:45:07 ~ 21:45:43) 
bizim geçtiğimiz yolda ışık vardı, ama ben külyutmaz bilirdim bu konuda kendimi. kesin ciyak ciyak bağırırdım geçseydik eğer. ikimizin de kırmızıda geçtiğimizi hatırlamıyor oluşumuz da tuhaf. tabi beşer şaşar. itiraz edelim bakalım gelişmeleri yazarım. para önemli değil de sicilimizi bari kurtarırız belki. kırmızıda geçmek bana çok pis geliyor.


  • for day to break  (28.02.18 21:46:33 ~ 21:52:35) 
bana birkaç bin liralık ceza geldi, yapmadığım şeyleri yapmışsın diye yollamışlar. daha plakayı almadığım tarihte bir cezayı bile bana göndermişler. çoğu cezanın vatandaş şey yapma olduğunu düşünüyorum. çünkü itiraz etme durumun da yok.


  • pinkpeony  (28.02.18 21:59:17) 
itiraz ettik, kamera görüntülerini istedik, bahsedilen yerde mobese yokmuş, güya bizi polis görmüş. o da ispat edilemezmiş. bize polis mobese dedi dedik. cevap yok. yine de savcılığa versek mi kararsızız.


  • for day to break  (01.03.18 20:02:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.