[]

Dış görünüşe erkekler mi daha fazla bakıyor kadınlar mı?

Bence açık ara kadınlar. tipsiz erkekle olan kız sayısı çok az iken. tipsiz kızla çıkan yakışıklı erkek sayısı azımsanmayacak kadar fazla.




 
Kadınlar.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (28.02.18 18:35:36) 
erkekler. bu genel bi bilgi sanıyordum?


  • altin yumurtlayan lavuk  (28.02.18 18:36:50) 
Erkekler daha çok bakmak zorunda bence. Kız bana tipsiz geliyosa kalkmıyo lan zaten, nası birlikte olabilirim onla?

Öte yandan kadınlar trol tipli bi adamla bile yatabilirler.
  • noluyo yaa  (28.02.18 18:37:44) 
bence fark yok. sonuca bakarak çıkarımda bulunamazsın. çünkü seçimi kadınlar yapıyor erkekler değil. biz erkekler seçen tarafta olsaydık işler çok farklı olurdu.


  • lazpalle  (28.02.18 18:37:57) 
bence kadınlar.erkekler için önemli olduğunu düşünmüyorum. erkekler için kadında kilonun da çok önemli olmadığını düşünüyorum. (obez olmadıkça -ki onun da alıcısı var muhakkak)


  • naksidil  (28.02.18 18:39:18) 
@altin yumurtlayan lavuk: öyle biliniyor ama aslında tam tersi.


  • Revia  (28.02.18 18:39:29) 
herkes bakar. fark yok


  • MaNOfTheYear  (28.02.18 18:41:11) 
Revia, erkeklerin kadında paraya, güce, statüye baktığı herhangi bir örnek görmedim hayatımda. ama tam tersi kadınlarda 10larca defa şahitlik ettim.


  • altin yumurtlayan lavuk  (28.02.18 18:43:44) 
eğitim en üst düzeyde, para ve araba durumu iyi. peki ben niye bulamıyom mk?


  • Revia  (28.02.18 18:47:44) 
Arkadaşlar dünden beri dalga mı geçiyorsunuz, kafanız mı güzel anlamadım.

Tabii ki erkekler çok daha şekilci. Ha tipe bakan kadın yok mu? Tabii ki var. Tipe bakmayan erkek yok mu? Tabii ki var. Ama genel olarak erkekler görselliğe çok daha fazla önem veriyor. Kadınlar ise karakterden, başarıdan, mizah anlayışından, paradan vb. etkilenmeye çok daha meyilli. Tipsiz erkeklerin yanında manken gibi kız görme olasılığı çok daha yüksekken tam tersi daha zor. Yok demiyorum ama çok zor.

Yüzyıllardır kadınlara hep güzel olun güzel olun baskısı uygulanıyor, kozmetik, moda sektörü hep kadınlara çalışıyor. Çirkin kadınlar çirkin erkeklerden kesinlikle çok daha zor bir hayat yaşıyor bu dünyada. Bunu görememek için kör olmak lazım herhalde.
  • i m cool with that  (28.02.18 18:48:32) 
Tamam arkadaşlar ben yanılıyorum, erkekler kadınların akademik geçmişleri, kariyerleri, zekasıyla falan daha çok ilgileniyor. Güzel bir çift memeye popoya ruhunu satmaları, sırf kız güzel diye yıllarca kezbanlıklarını çekmeleri falan hep şehir efsanesi.

Kadınlar da hep top model gibi adamlarla birlikte oluyor zaten. Bunca yamuk yumuk herifle çıkan kadın hep ilüzyon.
  • i m cool with that  (28.02.18 18:59:35) 
kadınlar tabi ki. sorulması bile saçma:)


  • nothing in my way  (28.02.18 19:33:10) 
Edebi eserlerin neredeyse %90’ı erkeklerin kadın güzelliğini övmesi üzerine kurulu. O şiirler, o şarkılar, ahu gözler, al dudaklar, ok gibi kirpikler bla bla bla. Adamlar binlerce yıldır kadın güzelliğiyle sarhoş olmuş, bu uğurda savaşlar çıkmış, imparatorluklar yıkılmış.

Erkek yakışıklılığını öven kadın sanatçılar mı daha fazla, yoksa kadın bedenini öven erkek sanatçılar mı?
  • i m cool with that  (28.02.18 20:05:54 ~ 20:07:08) 
beş kadından biri dış görünüşe önem veriyosa beş erkekten 4 buçuğu dış görünüşe önem veriyo


  • pinkpeony  (28.02.18 20:18:52) 
Başlangıçta her iki taraf da önem veriyor. Ancak uzun vadede kadınlar için başka şeyler ağır basıyor dış görünüş iyi tanıdığınız birisi için neredeyse önemsiz oluyor. Erkekler içinse kadının dış görünüş her daim önemli gibi.


  • goodz  (28.02.18 20:33:52) 
tabi ki kadınlar. 120 kilo erkeğin yanında sağlam hatun gördünüz mü hiç? 120 kilo kadınların yanında nice delikanlılar saf tutuyor lakin.


  • fake cocuk  (03.03.18 20:13:39) 
kesinlikle erkekler. ben bana ilgi duyan birini gördüğümde ciddi anlamda şok oluyor ve ultra özgüvensizlik belirtisi göstererek kendisine de "NASIL YAA?" diyorum. bi insan öpüşürken "ulan bu kız benim neyimi seviyo" deyip kızın adına kendinden tiksinir mi amk.

bence tartışmaya açık dahi değil bu konu. tabii ki her insan kendince güzel bulduğu birine ilgi duyar ama "göte kitlenme" bizde çok daha büyük öneme sahip. kadınlar dış görünüş konusunda seçici olsaydı ben herhangi bir kadının 100 metre yakınına yaklaşamazdım muhtemelen.

@fake cocuk, tam olarak bu bahsettiğin ilişkiyi yaşadım bmi'ye göre obez sınıfında olan erkek olarak. arabam veya evim yok. öğrenciyim, anamdan babamdan harçlık alıyorum. karşı tarafa sevgim ve kamaşenkom haricinde verebileceğim gerçekten hiçbir şeyim yoktu. olunca oluyor, imkansız değil. ben de hala anlamıyorum nasıl oldu ama oldu yani.
  • der meister  (03.03.18 20:19:31 ~ 20:25:51) 
e bana nick birakmamissiniz +1


  • pinkpeony  (03.03.18 21:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.