[]

[Ankara] 8 Yaşındaki çocuğa dil eğitimini nereden aldırsak ?

Aslında biraz da sosyal bir yer-belki bi' kampüsü- olursa daha da seviniriz, çünkü malum hem çocuk olaydan sıkılmasın hem de biraz eğlenebileceği bir yer olsun. kendi kendine de gitmek istesin, gitmek için bizi darlasın biz zorlamayalım(zorlamamış gibi görünelim)



not: JW Marriot cevabı verebilecek potansiyeldeki arkadaşlar için de kontenjanlarını ayırdım, laflarınız hazır dilediğiniz zaman gelip alabilirsiniz.

 
maddi imkan varsa güzel bir koleje yollayın. ankara ted, tevfik fikret falan.

kurs çocuğu bunaltır.
  • Revia  (28.02.18 18:29:49 ~ 18:33:00) 
çocukla evde ingilizce konuşun. Devamlı maruz kalırsa çok daha kolay öğrenir. Grameri de okulda öğrenir daha sonra.

Ben askerdeyken bir subay eşi vardı, kızları okula başlayana kadar sadece ingilizce konuşmuşlar. Çocuğun ana dili bildiğin ingilizce, ingilizce düşünüyor. Türkçeyi de güzel konuşuyor şu an. Türkçe'yi neredeyse okulda öğrenmiş.
  • rahip janick  (28.02.18 18:44:46) 
yazin 2-3 ayligina yurt disinda dil icin kursa kampa falan yollayabilirsiniz ki kendi yas grubunda falan onu eglendirici bir aktivite olur. google'a yazarsaniz cok secenek cikiyor.

bu arada benim tanidigim bilkentteki kolej veya ted tarzi yerlerden mezun insanlar guzel ingilizce konusur. yani yetersiz degil bence 8 yasindaki biri icin. dedigim gibi ara sira yurtdisina da yollarsaniz sukela olur.
  • hot potato  (28.02.18 20:58:01 ~ 21:02:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.