[]

eski partnerleriniz sizinle tekrar iletişim kurmak istiyor mu?

eski sevgili/flört/eşiniz ayrıldıktan uzun süre sonra bile sizinle tekrar iletişime geçti mi?

onca kişiden sadece biri değil de birçok kişi tekrar sizi aradı mı?

eğer öyleyse;

tekrar iletişim kurma isteklerini sizin ve onun hangi özelliğinize/özelliğine bağlıyorsunuz?

 
Lise 3 sevgilim ile üniversite 2 de ayrıldık. Üniversite bitti askerlik yaptım arada 2 kişi oldu ciddi birisi ile aile tanışması falan da oldu hatta. Ayrılıktan tam 5 sene sonra yeniden başladık, Ağustos ayında evleniyorum.

Tekrar iletişim kurma isteğimi mantıklı düşünüp karar vermesine bağlıyorum onun gibi olgun birisini bulamadım.
  • gozu acik sevisen yahudi  (28.02.18 16:31:19) 
Sevişmek için.


  • O beni prenses peri sanıyor  (28.02.18 16:59:54) 
İletişime geçen birkaç tane oldu.
Biriyle arkadaşa evrildik, üç dört güne bir konusuruz.
Diğerleriyle konusup görüşmüyorum.

Eski eşim de mesaj atmıştı iki sene sonra ama cevap bile vermedim açıkçası.

Can sıkıntısı diye düşünüyorum.
  • sopiro  (28.02.18 17:17:32) 
Bazıları iletişim kurmak istiyor, mesaj atıyor yani. Bazıları da yok oldu gitti


  • MaNOfTheYear  (28.02.18 17:24:45) 
oldu. daha çok ayrılık tazeyken oldu. çok konuşurum ben. bir de lakabım kültür mantarıdır. :) benim böyle bıcır bıcır olmam nedeniyle hayatından çıkınca çok yalnız hissettiğini söylemişti biri. çok hoşuma gitmişti.


  • naksidil  (28.02.18 18:36:34) 
erkek seks için arar.


  • lonelyman  (28.02.18 18:39:43) 
10 yıldır her yıl düzenli arayıp soran var hiç de napiyorum ben napıyosun sen demedik çok acayip dedektif gibi bilgi alıp rahatlıyo adam


  • selamun aleykum kitty  (28.02.18 23:20:39) 
Bir tanesi ayrıldıktan sonra 1 sene boyunca aralıklarla iletişim kurmaya çalışmıştı. Hangi özelliğime bağlamalı, bilmiyorum ama bu tür durumlar için bence yapılacak tek şey en fazla bir kez daha sevişmektir o kadar, aman diyeyim.


  • skooma  (28.02.18 23:27:07) 
Evet. Boşta kalınca arıyorlar. Ben de boşta kalınca arıyorum.


  • roket adam  (02.03.18 23:18:10) 
valla hiçbir eski partnerim bir kez olsun tekrar iletişim kurmak istemedi. sadece bir tanesiyle zaten saçmasapan bir ilişki yaşamıştım, arkadaş gibi bi' şeydik, bi dönem onun arada "naber?" yazdığı olurdu ama birliktelik/aşk konusu falan geçmezdi. onun dışında birisi de arayıp sormadı sjfsks ne kadar diskinmişlerse artık.


  • der meister  (02.03.18 23:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.