[]

sevgili sorusu

insanlar sevişmek için mi sevgili oluyor yoksa sadece karşı cinsle konuşmak, münasebet kurmak, vakit geçirmek vs için mi?




 
Tek basina muhabbet icin arkadaslar var, sevgili olmaya gerek yok. Tek basina sevismek icin yine sevgili olmasi sart degil. Bunun one night stand'i var, fuckbuddy'si var, var oglu var. Sevgili olmak icin gerek sart karsimdakine bir seyler hissetmek, kalp carpintisi, vb. Sevgiliyi hem en iyi arkadas hem de sevistigin kisi olarak tanimliyorum.


  • aychovsky  (28.02.18 06:34:58) 
birisini hep gormek istiyorsun; hep onunla yurumek istiyorsun, hep onunla yemek yemek istiyorsun, hep onunla uyanmak istiyorsun... bakiyorsun sevgili olmussunuz. "bununla sevgili olayim da soyle soyle yapariz" diye baslayan kisiler varsa, ben tanimadim hic.


  • e haliyle  (28.02.18 06:52:20) 
İkisi de


  • Delay Fuze  (28.02.18 09:09:41) 
Sevgili dediğimiz kişi içimizden "Çok tatlısın ya, benim olsana." dediğimiz kişi.


  • taktikmaktikyokbambambam  (28.02.18 12:27:53) 
Sevgili olmadan cinsellik yaşayamayan sümsük erkekler genelde seks için sevgili olur, sevgili olmadan seks yapınca kendini kötü hisseden kadınlar da sevgililik kisvesi altında kendi kendine vicdan çatışması yaşamadan seks yapabilmek için sevgili olur. Söylediklerim genele yayılamaz. Açık fikirli olmayan, özgüvensiz, hayatı boyunca mahalle baskısıyla büyümüş, kendini geliştirmekten uzak bireyler için geçerli bir gözlemdir.

Maalesef gerçekten seven insan sayısı çok çok çok az. Bir kez sevildim, kıymetini bilemedim. Sonrasında hayatıma giren kadınların neredeyse yarısı duygusal bir şeyler hissettiğini, sevgili olmak istediğini söyledi ama sevmediklerinden emindim.
  • yirmisantim  (28.02.18 12:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.