[]

hastanede yatan arkadaşa ne alalım?

bağırsak hastalığı olduğu için hiçbir şey yiyemiyor. devlet hastanesinde, baya sıkıcı bi ortamda. bugün ziyarete gittim, üzüldüm haline.

ilkten aklıma dergi falan geldi ama telefonuyla aslında istediği şeye bakabiliyor. gereksiz olur gibi geldi. ama çocuğa bi şey götürmek istiyorum sıkılmasın diye. kendini iyi hissettirecek bi şey de olabilir. hediye gibi bi şey de olabilir. aklınıza geliyor mu bi şeyler?


 
Dergi bambaşka bir şey iyi fikir bence. Telefon ile aynı yere koyma.


  • imelih  (28.02.18 01:35:58) 
büyükler için boyama kitabı ve 32'lik kuru boya seti


  • Fayfa  (28.02.18 01:42:28) 
dergi,kitap ve en önemlisi bulmaca.


  • tosunpasa  (28.02.18 01:44:44) 
Herhangi birinin ilgisini çekebileceğini düşünüyorsan;

- Tetris. Bildiğimiz eski tip tetris
- elektronik sudoku.
- rubik küp
- Mizah dergisi (Muhtemelen dergilik falan gibi bir şey kullanıyor ama orada olmayan bir şey, mesela Çene dergisi çıktı yeni. Para Tuzağı da dergilikte yok)
- herhangi adi bir tespih.

Gün içine yattığı yerde dikkatini ve ellerini oyalayacak ama aynı zamanda çalınması, kaybolması durumunda zerre önemsenmeyecek bir şey olarak düşündüm, aklıma bunlar geldi. Kitap dergi vb olacaksa hafif, basit, eğlencelik şeyler olması gerektiğini düşünüyorum. Hastane ortamında ne kadar dikkat verebilir?
  • lazor  (28.02.18 01:53:19) 
bütçe nedir? ipad pro da alınabilir bulmaca kitabı da. bütçe mühim.


  • sen git ben geliyorum  (28.02.18 02:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.