[]

Avrupa ülkesinde oturum kartı olanlar

İngiltere ve irlanda’ya vizesiz girebilir mi?
Direkt atlayıp trene gitsek hop nereye derler mi?
5 yıllık oturum kartı var.


 
Hayir giremezler.

Eger bir Schengen ulkesinden oturum kartlari varsa diger Schengen ulkelerine gidebilirler.

Hatta Ingiltere oturum kartiyla Irlanda'ya, Irlanda oturum kartiyla da Ingiltere'ye giremezsiniz. Ikisinin kartiyla da Schengen ulkelerine gidemezsiniz.
  • crown  (27.02.18 23:55:11 ~ 23:56:27) 
vize lazim, UK schengen degil.
ornegin UKde oturum karti varsa da AB icin schengen vizesi lazim

  • eksimtrak  (27.02.18 23:57:01) 
  • fortisvita  (28.02.18 00:03:52) 
Sinirsiz oturum varsa oluyor diye biliyorum ben. Visa4uk sitesinde soru kismi var, mail atiyosunuz, ertesi gun cevap veriyolar. En dogru bilgi orada.


  • kuehles blondes  (28.02.18 00:05:35) 
Hayir. Ailenizden biri direkt AB vatandasiysla onla seyahat edebilirsiniz. Ama bunun icin de (ucretsiz) vize alacaksiniz ve sadece o kisi ile seyahat etmeniz mumkun. Yoksa, normal turist vizesine basvuruyorsunuz.


  • buf-e kür  (28.02.18 01:12:17) 
Nickinden utan, giremezler.


  • i was made for you  (28.02.18 01:22:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.