[]

kibris'a gidenler nasil gidiyor?

selam,

simdi biletlere otellere falan bakiyorum.

cuma aksam 10 gibi varip pazar sabah 6'da donen ucaklar en uygun :D cok cok kotu... guzel saatler 500liradan fazla...

otele bakayim diyorum, kaya artemis iyi galiba, gecelik 270 lira mi ne kisi basi, 2 kisi 2 gece 1000 kusur.

kibris'a gidenler 2 kisi icin 1000 kusur bilete, 1000 kusur otele verip 2 gece kalip mi donuyor? yoksa bi hile hurdasi var mi?

 
kıbrıs'ta tatil yapmak mantıklı değil. köy gibi bir yer.


  • Revia  (27.02.18 23:01:45) 
iki kişi


  • blacksky  (27.02.18 23:39:40) 
Bi kamyon öğrenci arkadaşım vardı 2 yıla yakın yaşadım hiç otelde kalmadım Kıbrıs'ta.


  • bos gezenin bos ustasi  (28.02.18 00:07:59) 
Uçak da Adana'dan ucuzdu benim takıldığım zamanlarda Atlas Jet ile. 23 liraya gittiğimi bilirim.


  • bos gezenin bos ustasi  (28.02.18 00:08:42) 
en boktan otelde kalip kumarhanede sabahlayin


  • kveldulv  (28.02.18 01:03:10) 
Geçen yaz 1 ay kadar önceden, 5 gece konaklama ve gidiş dönüş bilet dahil, tek kişi 1500-1600 lira civarı bir şey ödedim. Otel Girne'deydi, dört yıldız, normal bir yerdi, bir eksikliğini görmedim. Gezilecek görülecek güzel yerler var. Gidemediğim yerler içime oturmuş durumda.
Amacın sadece deniz havuz ise tamam ama ben gezmeyi görmeyi severim diyorsan otelde çok zaman geçirmeyeceğin için kullanmayacağın özelliklere para ödemeye gerek yok. Ona vereceğin parayla araba kiralar fıldır fıldır gezersin.
Yok ben sadece kumar oynamaya gidicem diyorsan yine kendi otelinde oynamak zorunda değilsin. Oteli yine bütçene uygun tutup, namlı casinolarda oyun oynayabilirsin.

Soru "ben iki güne bu parayı veriyorum da bu fakirler naapıyor bu kıprısta" değilse, cevabım bu :)
  • lazor  (28.02.18 02:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.