[]

starbucks'tan çekirdek alıp french press için çektirdik diyelim

sonra çekilmiş kahveyi nasıl saklayacağım? özel bir aç-kapa sistemli pakete koyduklarını sanmıyorum, ben nasıl bir çözüm bulmalıyım? herhangi bir cam kavanoz iş görür mü, ya da pratik bir çözüm biliyorsanız duymak isterim.
teşekkürler...



 
Özel bir aç-kapa sistemli pakete koyuyorlar.


  • angelus  (27.02.18 12:26:35) 
@angelus, çünkü müşteri memnuniyeti diyosun, mantıklı. senin nezdinde bu hareketlerinden dolayı tüm starbucks ailesine tebriklerimi iletiyorum bunu düşündükleri için.


  • Bruce  (27.02.18 12:29:26) 
Aslında özel bir aç-kapa sistemli pakete koymuyorlar da aynı pakete koyuyorlar, sonra paketin etrafını şerit-mandal gibi adını bilmediğim bir aparatla kitliyorlar, sen kahve aldığında o kilidi açıp sonra tekrar kapatıyorsun tazeliğini böyle böyle bir süre koruyor ama çekilmiş kahve tazeliğini çok fazla koruyabilen bir şey değil, bir de her açıp kapattığında içine giren oksijen nedeniyle oksidasyon oluyor, o nedenle hiç çektirmeden direkt paketi alıp sonra az az öğütmek daha mantıklı ama onunla da kim uğraşacak.


  • angelus  (27.02.18 12:33:37) 
pakette tutmak istemezseniz, soyle kaplarda sakliyorum ben hep:

www.martinezfinecoffees.com

pasabahce'de filan satiliyor.
  • miss creampuff  (27.02.18 12:35:23) 
kahve dünyasında 250 gr filtre kahve alana ikinci 250 gr 50% indirimli diye mesaj gelince karamelli ve vanilyalıyı merak ettiğim için gidip bakayım dedim, normal çekirdekten çekti, plastik kilitli saman rengi kağıt poşetlere koydu. ama istediğin şekilde sakla; bir kere havayla temas etti mi en fazla 1 haftada tüketmen daha iyi diye biliyorum.


  • onemoremile  (27.02.18 12:37:53) 
kahve dunyasi'nin kilitli ambalajlarindan 3-4 tane rica edin. starbucks kahvesini onlara bolusturun. en azindan hep ayni ambalaji acip kapatmamis olursunuz. surekli kullandiginizi da kavanozda tutarsiniz.


  • jimicik  (27.02.18 12:55:32) 
Ihtiyaciniz olan sey bir adet teneke kutu. Turk kahvesi satan markalarin var ya, onlardan. Kahvenin isik almamasi lazim taze kalabilmesi icin. Isi da kalitesini dusuruyor. O yuzden ideali nemli olmayan, soguk ve karanlik bir yerde saklanmasi. Buzdolabinda kahve saklamak yanlis, eger agzi acilmis bir kahveyi koyuyorsaniz daha da yanlis, cünkü tüm kokulari cekecek buzdolabindaki. Her onleme ragmen evde kahveyi taze tutmak cok zordur, bu nedenle hep birkac haftada tuketebileceginiz kadar almanizi oneririm.


  • buf-e kür  (27.02.18 13:25:37 ~ 13:26:09) 
bana kızabilirsiniz ama,

www.hepsiburada.com

5 seneyi geçti, kesinlikle parasını çıkarıyor ve sonuna kadar hakediyor.
  • tukenmez adam  (27.02.18 16:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.