[]

Marmara üniversitesi göztepe kampüsüne yakın otopark

Başlıktaki gibidir. 2 hafta sonra burda smmm sınavına gireceğim sınav epey kalabalık olacağı için kampüste sıkışıklık yaşamamak adına yakın bir noktada arabayı otoparka bırakmak istiyorum. Uygun, sabah 7 gibi açık olacak bir otopark var mıdır yakın çevrede, varsa ne taraflardadır ? toplu taşıma ile 2-3 durak uzaklıktaki bir nokta da kabulümdür.




 
öğretim görevlileri ve idari personel hariç kampüse araçla giriş yok zaten. eskiden herkese giriş serbestti. sonra girdi çıktı ücretli oldu. sonra otopark yerine bina yapılmaya başlanınca anca yol kenarı park yerleri kaldı. onlar da öğrenciler gelirse yetmiyor diye dediklerim haricinde araç girişi yasak.

otopark bulamazsınız. atatürk fen lisesi civarındaki sokaklara bırakıp cami/şantiye girişinin oradan yaya olarak giriş yapacaksınız.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (27.02.18 10:34:37) 
@deveyi diken adamin ta kendisi

abi neredeyse silivri den geleceğim. kampüse çok yakın bir nokta olmasa dahi kabulüm. Otobüs, metro vs. tarzı toplu taşıma ile ulaşsam da olur marmara üniversitesine. O gün sokakta da yer bulamazsam sınava yetişme falan sinir basar beni.
  • joehigashi  (27.02.18 10:38:00 ~ 10:38:31) 
İste okulun arka kapisi civarinda mutlaka yer bulunuyor. Garanti olsun derseniz sogutlucesmede genis bir ispark var. Tek otobusle 3-4 dkda okuldasiniz. Ama o İSPARK otoparki da dolu oluyor genelde. Park sorunu yasamazsiniz ya.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (27.02.18 10:51:40) 
okul içerisinde park yeri bulman için çok erken gitmen lazım. seneler önce SPK sınavına girmiştim de az daha geç kalıyordum sınava. kadıköyde bir otoparka parkedip dolmuşla göztepe kampüse geçebilirsin.

tavsiye edebilececğim otoparklar
rıhtım ispark
yandex.com.tr

eski salıpazarı ispark
yandex.com.tr

söğütlüçeşme camii otopark
yandex.com.tr
  • teritori  (27.02.18 12:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.