[]

Çevrimdışı kullanmak için web sayfasını nasıl kaydedebilirim?

Ctrl + S veya ekran görüntüsü gibi işlevsiz şekilde kaydetmekten bahsetmiyorum.
www.ejder.com böyle bir site buldum. Ben istiyorum ki bunu kaydedeyim bilgisayara. Normal çevrimdışı sorgulama yapabileyim. Bu mümkün mü?



 
Bu siteyi kaydedemezsin ama algoritmayı çözmek zor değil, birkaç sene önce ben de böyle bir şey yapmıştım ama bencillik edip sadece kendim bakmıştım. O zamanlar hatta TC kimlik numarası girince isim soyisim de getirilebiliyordu. Bilindik siyasetçilerin falan da soyuna sopuna bakmıştım Türkçe olmayan isimliler de çıkmıştı :)


  • goodz  (26.02.18 23:04:58) 
tüm veri tabanını indirmediğiniz sürece (ki arka panele ulaşmadan indiremezsiniz sistemde bir açık yoksa) sitenin çalışan kısmını indirmeniz bir işe yaramaz. ama mesela ekşi sözlüğün tamamını tarama metodu ile indirebilirsiniz. çünkü sitenin çalışan veri tabanı zaten görünen entryler. (tabi gizli mesajlar ve silinmiş entryler inmez.)

dediğiniz yapmak mümkün değil.

fakat ekşi sözlük gibi bişeyi indmrek için "teleport pro" kullanaiblrsiniz. ve fakat özellikle sözlük için konuşursak siteyi indirmek terabytelarca veri ve aylar sürebvilir :))
  • i dont know i dont care  (26.02.18 23:06:14) 
winhttrack


  • freetakilir  (26.02.18 23:15:51) 
@goodz
@i dont know i dont care

İşte, o arka plandaki algoritma ile doğrudan getirilmiyor mu arama sonucu olarak? Bende de Excel dosyası var, aynı mantıkla çalışıyor ama bu sitedeki gibi derli toplu değil. Bu web sitesindeki bu sayfayı algoritma ile beraber kaydedebilirim sanmıştım.
  • m e b  (26.02.18 23:18:30) 
@freetakilir: Bahsettiğim sitenin ilgili kısmını mı taklit ediyor bu uygulama?

Bu arada, denedim ama tam olarak kopyalamadı sistemi. Bildiğimiz Ctrl+S ile kaydedilmiş gibi, o kadar. Android'den denedim.
  • m e b  (26.02.18 23:20:42 ~ 23:29:56) 
server side'da işlemleri göremezsin. betik üzerinden çalışıyor.


  • goodz  (26.02.18 23:37:16) 
Ben siteye bakmadan önerdim de, evet server tarafını göremezsin.


  • freetakilir  (28.02.18 00:04:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.