[]

10 Sene sonra Emekli olsanız

10 Sene sonra Maaşınız %45 oranında azalacak olsa bu durumun zararını engellemek adına şuan için hiç birikiminiz olmadığını var sayarsak planınız ne olurdu.

A)Her ay kenara para koyar onla döviz vs altın alır 10 sene sonra ev alır kirasını yerim.

B)Şimdiden ev bakar konut kredisi çekerim 10 sene sonra evim olur hem değerlenirde?

Amacımız emekli olduktan sonraki maaş kaybımızı telafi etmek.

 
bu kafalar çok boş kafalar, şimdi ev alsan o ev yıpranmayacak mı? illa değer kazanacak diye bi kural mı var? her taraf inşaat her taraf ev

ikincisi şimdi ev alıp kredi yüküyle 10 sene geçireceksin, kiraya verdin kiracı ödeme yapmadı 1 sene mahkemelik oldun ettin ve ya kiracı bulamadın veya evine zarar verdi, bu durumda ne yapacaksın?

en iyi yatırım cebinde duran nakit paradır.

ev oturacaksan alınır, kiraya vermek için alınmaz.

madem öyle git arsa al, eskimez bozulmaz bişey olmaz. depremde yıkılmaz.
  • Photographer  (26.02.18 17:41:47 ~ 17:43:04) 
bir arkadaş duyuruya yazmış 350 bin liram var diye ona farklı bakış acısıyla yorum yapmışlar. Şimdi kredi çekip aldığında bu dönemin faiz oranıyla alıyorsun artı evde enflasyon oranı ile birlikte değerleniyor evet geri ödemen var yüksek bir oranda ama yinede kredi bitince bir evin oluyor. Ne bilim senin dediğinde doğru ama en kötü örnek bir ekran kartı bile alamadım bekledikçe pahalılaştı.:)


  • myopati multi minicore  (26.02.18 17:49:05) 
c) oturduğum yerden, her yaşta yapabileceğim meslekler öğrenir, emekli olunca onları icra ederdim. en güzel yatırım yeni şeyler öğrenmek ve başkasının kölesi olmadan çalışmaktır.


  • lesmiserables  (26.02.18 18:03:25) 
çocuk yaptıysanız ona yatırım yapın. belki bir şey olur.


  • kveldulv  (26.02.18 18:22:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.