[]

demir depoların boş dedi doktor, nasıl doldurabilirim?

ilaca başlamadı, nedenini söyledi ama unuttum. nasıl doldururum. en iyi besin olarak ne önerirsiniz?




 
dalak ciger gibi sakatat ye demisti doktor anneme ama oncesinde demir yuklemesi yapmisti.
durumunu o kadar kotuyse neden size de yukleme yapmadi ki?

  • 65 derece  (26.02.18 17:27:23) 
kan ilacı kullancan hacıt.


  • sizofren06  (26.02.18 17:30:20) 
@65 derece, dedi ama niye bilmiyorum, bi geldiğinde başlayalım dediğini de iyi hatırlıyorum. fazla da düşük değil zaten alt sınır 8, benimki 6,5 mu ne.


  • for day to break  (26.02.18 17:35:03 ~ 17:35:27) 
bol bol mercimek ye.


  • caletti  (26.02.18 17:37:53) 
demir depolarının boş olması durumunda ilaç dışında bir tedavi mümkün değildir, depolar boş ise çeşitli semptomlar da; yorgunluk, halsizlik, saç dökülmesi, tırnak kırılması, üşüme, görülmeye başlamıştır.

bu noktada direk koşarak başka bir doktora gitmelisin. depolar boş ise oral tedavi uzun sürecektir ve depoların hızlıca doldurulması için IV preparatlar tercih edilmelidir.
  • guldugume bakma aslinda cok ciddiyim  (26.02.18 18:21:05) 
Taze pırasayı çiğ olarak salataya katıp yiyin. Organ nakli olan akrabama doktor tavsiyesiydi.


  • boyalı kuş  (26.02.18 19:56:59) 
kandaki hemoglobinlerin demir bağlama kapasitesi mi neydi öyle bişey vardı; hatırlamıyorum demişsiniz; sorun oysa demir içeriği zengin şeyler yemek telafi etmeyebilir. ne yiyeyim yemeliyim demeden evvela o kısmını bir öğrenin.


  • dafaisss  (26.02.18 20:22:14) 
o kısmını öğrendim, doktor yiyecekle telafi edilmez dedi. birde dahiliyeye gideceğim. bu aile hekimi.


  • for day to break  (26.02.18 21:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.