[]

¿HDD'yi evde nereye saklamalı?

evde değerli eşyam yok sadece HDD'yi nereye saklasam diye düşünüyorum hırsıza karşı. Kitap şeklinde kutular var ama çok fake. yastık içi mi? Yüksek bir yerlere mi koysam bilemedim bir türlü.




 
mutfakta bi tencerenin içine koy :D


  • La Femme D'argent  (26.02.18 14:58:28) 
karyolanin altina yapistir.
toefl kitabi gibi eski bir kitabin icini oyabilirsin.

  • jimicik  (26.02.18 15:02:55) 
Koruma koşullarına da uy ama, nemden rutubetten vs koru


  • John Bloor  (26.02.18 15:06:31) 
Geçen hafta eve hırsız girdi, hiçbir şeye o kadar üzülmedim de, HDD gitti sandım, gözlerim doldu. Meğerse diğer odadaymış. Çok kötü üzülüyor insan. Kitap şeklinde kasalar oluyor onlara koy kütüphaneye yerleştir. Ya da kitabın içini oy. Evde dokunmadığı tek şey kitaplardı. Bazaları bile açmış.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (26.02.18 15:14:24) 
Bir de tencere +1


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (26.02.18 15:14:44) 
bi gün çok param olursa büyük bi eve taşınırsam eğer, kasa odası yaptırcam

böyle en büyük boy kasalardan koycam bi odaya 20 tane

www.kalelikasa.com

bunlar 1.5 2 ton oluyor, yere sabitleniyor, hırsız girerse eve kafayı sıyırsın diye. hepsinin de içini boş tutucam hehehe
  • Photographer  (26.02.18 15:44:17) 
kedi varsa onun kaka kabinin ic kisminin tavani da olur.


  • jimicik  (26.02.18 15:56:02) 
Bir tane lahana al. Altını kapak gibi kes. Sonrasında da bir poşete koy hdd'ye ve içine at. Çürüsün gitsin. İbine hırsız görünce siktir olur gider belki. Tabi Allah vermesin öyle birşey o ayrı.


  • ismira007  (26.02.18 16:32:17) 
Bir tane bebek bezi alın, sonra hdd'yi içine (pis bebek beziymiş gibi) katlayıp koyun, sonra bir çöp kutusuna atın, üstüne de buruşmuş kağıt vs koyun. Kimse kullanılmış bir bezi kurcalamaya cesaret edemez :)


  • agluna  (26.02.18 17:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.