[]

Devlet dairesinde sigara içme.

Selam arkadaşlar.
şimdi arkadaşım adliyede çalışan memur ve bu adliyede savcıdan hakime kadar herkes fosur fosur sigara içiyor. odalarında arkadaşın çalıştığı kalemdeki arkadaşlarıda içiyor ve bundan çok fena rahatsız olmasına rağmen hiç bir şey yapamıyor. bimere yazsa amirleri ismini öğrenip ağzına tükürürler gidip başsavcıya söylese ispiyoncu durumuna düşüecek ki başsavcıda bir kaç kere sigara içilmemesi hususunda yazı yazmasına rağmen savcı veya hakimlere bir şey demez. en fazla kalemdeki arkadaşlarına ceza keser oda bu duruma düşmek istemiyor. ne yapılabilir ben senin yerine edeyim dedim yok dedi. yani arkadaşları falan örgütleyip bir kaç kişi bimere yazsa adliyede fosur fosur sigara içiliyor diye yazsa bir şey olur mu. yada sizin fikriniz var mı?



 
Bence şikayet yazsın yine de. Zehirlenmekten iyidir.

Tam bir geri kalmışlık göstergesi.
Adam "bana hukuk işlemez" diyor, ki kendisi hukukçu.

Sonra neden herkes ülkeden kaçmaya çalışıyor.
  • burfak  (26.02.18 15:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.