[]

Hırsızın bozduğu moral

Evimize hırsız girdi. Haftasonundan beri moralimi toparlayamıyorum.

Değerli eşya olarak annemin birkaç saatini ve benim bilgisayarımı almış. Bunlardan öte, evi getirdiği hal haftasonu canımızı çıkardı. Adım atabilecek yer yoktu odalarda. Gerçekten hem toplamak hem de temizlemek inanılmaz zorlayıcı oldu.

Hem bilgisayarıma üzüldüm (maddi açıdan hiç sırası değildi), hem evde odamda birinin dolaşmış olması fikri kötü, hem inanılmaz yoruldum, hem evimden biraz soğudum.

Çok üzgünüm. Bu bir moral bozukluğu akabinde iç dökme duyurusudur :((

 
çok geçmiş olsun. acelem var ama yine de yazmak istedim. oluyor böyle şeyler deyip unutmaya çalışmak en iyisi. giden geri gelir merak etmeyin. sizlere bir şey olmaması iyi.
allahından bulsunlar.

  • puc  (26.02.18 13:50:52) 
Büyük geçmiş olsun. İnsan "cana geleceğine.." diyor ama yine de moral bozucu. Şimdi yapılacak işlere odaklanın; tekrar girmemesi için ne yapabilirsiniz? Kapıdan mı girmiş, pencereden mi? Alarm sistemi var mı? Komşularınızla iletişime geçin, ortak karar alın. Apartman güvenliğini sağlayıcı tedbirler alın.
Yine de tekrar etmekte fayda var, şükür siz yokken girmiş.

  • SiyamkedisiZorro  (26.02.18 13:51:27) 
Bir arkadaşımın evine hırsız girmişti o da o sırada uyuyor numarası yapmış ne alacaksa alsın gitsin demiş içinden. Hırsız tüm işini bitirip çıkarken bunun yanına gidiyor ve bıçağı karnına dayayıp, uyumadığını biliyorum sesini çıkarırsan seni keserim diyor.

Çok daha beter senaryolar ile bitebilir bu süreçler bırakın gerçekten mala gelsin. Çok geçmiş olsun.
  • gozu acik sevisen yahudi  (26.02.18 13:58:23) 
@SiyamkedisiZorro Çok teşekkürler. 1. katta dairemiz. Pencereden girmiş. Pencerelerimizin hepsi arkadan sürgülüydü, sadece iki pencerede sürgü yoktu. Onların birinden girmiş. Bir müsibet hesabı, o pencerelere de sürgü taktıracağız. Aslında site içindeyiz.

@gozu acik sevisen yahudi evet cok sukur en azından evde yoktuk. Aslında insan cok sinirleniyor, yanlarında zarar verecek birşey olmadıgını bilsek, "keşke evde denk gelseydi" diyesi geliyor insanın ama, neler neler var dediğiniz gibi. buna da şükür.
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (26.02.18 14:12:52) 
Sagliginiza bir sey olmamis. Huzurunuz, mutlulugunuz yerinde. Takmayin, evet sıkıntılı bir durum ama mal bu. Yerine yenisi elbet gelir. Sıkmayin caninizi, pozitif dusunmeye calisin.


  • balpolen  (26.02.18 16:48:42) 
bi ara bizim eve hırsız dadanmıştı. 2-3 ayda bir hırsız giriyordu. (yazın pencereler açık) sonra pencerelere parmaklık taktırdık o gün bu gündür hiç vukuat olmadı. geçmiş olsun. kötü bir his biliyorum.


  • naksidil  (26.02.18 16:51:49) 
hadi ordan ya bu şu filmin konusu, resmen izleyip buraya yazmışsın www.imdb.com

izlemediysen de izle, iyi gelir.

filmin konusu: bir kadın (duyarlı ve kendince bu yüzden ezik olduğunu düşünüyor) bir gün evine hırsız giriyor bilgisayarını ve babaannesinin gümüş kaşık takımını çalıyor.
maddi boyutuna takılmasa da evine birinin girmiş olma hissi onu sinirlendiriyor ve bunca yıllık topluma karşı biriktirdiği pasif agresif nefretiyle de gaza gelip hırsızı bulmaya çalışıyor bir komşusuyla.

falan filan...
güzel kafa dağıtırsın. (izlemediysen.....)
  • nıç  (26.02.18 17:01:57 ~ 17:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.