[]

İp nasıl atlanır?

Abi kafayı yicem, çocukluktan beri böyle bir deneyimim olmadı. Bir alakası var mı bilmiyorjm ama vücudum fit. Fakat gel gelelim ip atlayamıyorum ya bir kaç kere zıpladıktan sonra elimde çevirdiğim "ip"in kontrolünü boşluyorum, ya da o kontrolü boşlamamak için hayvan gibi hızlanıp ipe takılıyorum :D
Cok istiyorum atlamayi ama her seferinde ayrı bir rezillik çıkıyor, bu yaştan sonra hele daha da koyuyor, nasıl aralıksız, uzun soluklu ip atlayabilirim?



 
İp atlamak gördündüğü kadar kolay değildir.
Aşağıdakilere dikkat ederek 5, 10, 15, 20 şeklinde aralıksız atlamayı deneyin.

1- dizleriniz hafif kırık olacak
2- parmak ucunda olacaksınız
3- ip çok uzun veya kısa olmayacak
4- ipi arkanızdan önünüze doğru salladığınızda, ipi ilk sallama anında değil de, ipin yere değme sesini duydugunuz anda zıplamalısınız.
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (26.02.18 13:38:40) 
Yutuptan izleyip denedigim halde ben de ogrenemedim yontemini. El, ayak, kulak koordinasyonu gerek. O da calismayla olur sanirim.


  • beetlejuice  (26.02.18 14:02:12) 
geçen bi sağlık seminerinde ünlü bi doktor demiş ki;
90 sonrası şehirde doğan çocuklar sokakta büyümediler. sokakta büyüyen çocuklar oyunlarla, yarışlarla fiziksel gelişimlerini tamamlıyorlardı. bu çocuklar o fırsatı elde edemediler. bu sebeple başta denge merkezi olmak üzere bir çok fiziksel rahatsızlıklara yakalanmaları daha kolay.

  • cliquot  (26.02.18 14:33:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.