[]

Cep telefonu garanti mevzuları

Ağustos ayında Avea'dan Samsung A8 2016 model telefon satın aldım.
Gayet güzel şekilde kullanıyordum. Hatta resmen kundaklayıp kullanıyordum desem yeridir. Neyse yaklaşık 20 gün önce telefonun kılıfını çıkarıp öyle kullanayım dedim. Demez olaydım. Elimden düştü.ekran dokunmatiği kırıldı çizgi şeklinde köşeden kenara.
O günden sonra çalışmasında bir sorun yoktı ta ki 2 gün öncesine kadar. Birden titreşimi çalışmamaya başladı. Sonra bir çalışıp bir çalışmamaya başladı. 2 gündür gel gitli durumda.
Benim sorum şu. Bunu servise versem sadece titreşimi değiştirirler mi yoksa ekran kırık olduğu için onu da değiştirmek zorunda mı kalırlar?
Telefoncu tanıdıklarım var ama onlar büyük ihtimal ekranı da değiştirelim diyecekler. Ve durduk yere 600 700 lira ekran parası vermek istemiyorum.

 
fiyat bilgisi verilmeden degisim ya da onarım yapilmasini istemediginizi belirterek teslim edin..

(bunu vurgulayin hatta ürünün üstüne bile yazabilirsiniz verirken, oldu-bitti yapmasinlar. formu okuyarak imzalayin)
  • her giriste sifresini unutan adam  (26.02.18 09:39:52) 
@her giriste sifresini unutan adam verecek olursa dediğinize dikkat ederim.
@want2die Ekran camı kırık olmasa dediğiniz gibi yaptıracağım. Ama değişir diyorsanız gidip sorayım en iyisi.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • ismira007  (26.02.18 16:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.