[]

Eski öğrencilerine uygunsuz şeyler yazan tacizci Öğretmene napilir?

eski öğrencileriyle uygunsuz davranışlar sergileyen taciz, cinsel ilişki, manipüle boyutuna ulasan ve halihazırda özel bir kurumda öğretmenlik yapan bir kimseye karşı basvurabilecegimiz yollar nedir adi altında derdim mevcut. yazarların yardımlarına ihtiyacım var.




 
öğrencilerin isimlerini buzlayıp hocanın yazdığı şeyleri okulun fb grubuna postalayın. kalanını halk kendi kendine yapar.


  • charlotte blanc  (26.02.18 01:46:34) 
Eski ogrencileri kac yasinda?
Eski ogrencilerine bu hareketleri ogretmenleri olmasinin ardindan mi yapmis? (Yani onlar "eski" ogrencileriyken mi, yoksa hala onun ogrencileriyken mi?)

Cinsel iliski icin -cinsel iliski gerceklestiginde- karsi taraf 18 yasindan buyuk muydu ve rizasi var miydi?

Simdi bunlarin cevaplari olmadan olmaz.

Ama genel olarak bir avukata danisabilirsiniz ya da savciliga gidebilirsiniz.
  • kuehles blondes  (26.02.18 01:51:14) 
eski öğrenciler artı onsekiz ise adamın hukuken yaptığı bir yanlış yok. o yüzden sosyal medya demiştim.


  • charlotte blanc  (26.02.18 01:54:20) 
18+ ise sosyal medyada paylaşma hakkı nereden geliyor?


  • La Femme D'argent  (26.02.18 01:55:54) 
Ben dahil diğer eski öğrencileri 24 yaşındayız. 16 yaşında sadece taciz (ki ben sonradan farkettim) ve manipülasyonla birlikte ona hayranlığım mevcuttu. 19 yaşındayken ise onun zorlamasi ile cinsel birlikteliğimiz oldu. 4.yil sonra yeniden bana ve arkadaşlarıma uygunsuz şeyler yazmış. Şimdi nişanlı ve özel bir kurumda öğretmenlik yapıyor. Küçüklerle de bu aşamalardan geçerek hayatların mahvetmesinden korkuyorum. Psikolojik destek alıyorum.


  • fatminka  (26.02.18 02:24:42) 
'16 yaşında sadece taciz (ki ben sonradan farkettim)'

taciz nasıl sonradan fark ediliyor?
  • idexo  (26.02.18 09:31:45) 
Sevmiştir sevmek için yapmıştır diyosun. Sonrasında adamın niyeti seni yatağa yatmak olunca anlıyorsun o hareketlerini de


  • fatminka  (26.02.18 11:45:07) 
Taciz farkındalığın artmasıyla idrak edilebilir.

Eğitim verdiği özel kuruma ihbarda bulunabilirsiniz. Direkt yönetime (okul sahibi ve okul müdürüne) bildirim yapmanızı öneririm.
  • SiyamkedisiZorro  (26.02.18 11:51:08) 
Uygunsuz seyler yazmaktan kasit ne?


  • ghilleinthemist  (26.02.18 12:01:27) 
Seni seviyorum vb davranışlarla manipüle edildim zaten hayranlığımi ve ilgimi biliyordu. Babam albay duymasından bir şey yapmasından korktum. Hala da korkuyorum avukat olduğum halde. Soruşturma başlatsam sonuçsuz kalsa bile onun ailesi de kalabalık Her seyi yapabilirler evimi yurdumu biliyor


  • fatminka  (26.02.18 12:18:50) 
ne zaman ayrıldınız? :)


  • La Femme D'argent  (26.02.18 12:21:26) 
Adam hiç sevgilim olmadi. Seni seviyorum önemsiyorum gibi sizlerle oyaladı ilaç kullanıyordum sağlıklı da dusunemiyordum 17 yaşımdan beri. 4 yıl sonra yeniden görüştüm diğer arkadaşlarıma yazdığı kağıtlar mevcut elimde. Sen mi yazdın diye ikrar ettirmek ses kaydı almak onu konuşturmak amacıyla görüştüm. Instagram adresi bana ait değil diyerek siyrilabilir mi?


  • fatminka  (26.02.18 13:09:26) 
@fatminka: Taciz olduğunu sonradan fark ettim diyorsun, hayrandım diyorsun, manipülasyonla beni kendine hayran bıraktı fikrini sonradan edinmişsin, yönlendirici düşünceden uzak olman mümkün değil. Yaşadıklarını hafife almak olarak görme bunları, böyle bir süreç başlatırsan karşılaşacağın şeyler (muhalefet ve vicdani olarak) olarak gör. 16 yaşındaki tacizin detayları ne mesela? Nasıl bir davranışa taciz deniliyor burada?

Bu arada üstümdeki arkadaş neden hukuktan bi bok anlamadan öyle bir şey yok böyle bir şey var gibi bilgiler veriyor anlamış değilim. Ne demek teknolojik suç diye bir şey yok? Ne demek kanıtlanamaz? Gayet de kanıtlanabilir. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun ya? Hukuk yazılımla işlemiyor, böyle durumlarda müdahale edilebilsin diye, kurallar böyle durumlarda insan yargısı gerektiriyor diye insan yargısına yer veriliyor, o hakim de o yüzden orda. Öyle olmasaydı koyardık yapay zekayı saniyede çözerdi tüm davaları.
  • Adramelekhh  (26.02.18 14:55:37 ~ 14:58:21) 
Zaten ilginiz olan birinin derste sürekli saçınızı oksamasi öpmesi hatta boynunuzu öpmesi sarılması nedir? Siz o zamanlar benden hoşlanıyor seviyor diye düşünüp mutlu oluyorsunuz ama o aslında sizin göguslerinize baktigini 4yil sonra söylüyor


  • fatminka  (26.02.18 15:14:48) 
dostum 19 yaşında cahil olman çok normal de hala mı devam ediyor bu cahillik anlamadım ki. neden buraya yazıp insanların seni bilmeden etmeden yargılamasına müsade ediyorsun? bunları öğrenebileceğin yerin burası olmadığını bilmiyor musun?
avukata sorsana.

edit: öeh bi de avukatmışsın. durum vahim.
  • nıç  (26.02.18 16:52:22 ~ 16:56:34) 
Şu an danışabileceğim anlatabileceğim kimse yok malesef


  • fatminka  (26.02.18 22:27:29) 
madem avukatsınız, bence hukuk hocalarınızdan sizi en iyi anlayabilecek, mümkünse bayan ve yaşlı bu tür davaları bilen birine meseleyi anlatabilirsiniz.

eğer hocalarınızdan böyle biri yoksa, başka üniversitelerde(iyi üniversite) bayan, yaşlı, idealist ve bu tür davaları bilen birine meseleyi anlatabilirsiniz.

kaşısına gidip tüm her şeyi anlatmayın. kabaca durumu özetleyin. o soru sordukça ilgili ise detayları verirsiniz. bir de meselenin hukuki gidişinin yanı sıra psikolojik bir yanı da var ise orayı da ihmal etmeyin.
  • güneyli çocuk  (26.02.18 22:33:21) 
Malesef kadın ceza hocam yok. Erkek prof aramızın iyi olduğu var da nasıl anlatırım bilemiyorum.


  • fatminka  (26.02.18 22:56:23) 
iyi üniversitede, yaşlı, kadın, idealist, anlayışlı, cezacı olmasına rağmen şefkatli hoca araştır.

istanbul üni, marmara üni, yeditepe üni ve diğer üniversitelerin ceza hukuku kadrolarına bak. isimleri yaz. git. danışmak istediğim bir konu vardı de. nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim de. anlat. insanız yani. çaresiz kalabiliriz, ne yapacağımızı bilemeyebiliriz. yol göstermezse o utansın.
  • güneyli çocuk  (27.02.18 00:11:50 ~ 00:12:55) 
19 yaşında 'onun zorlaması' ile bir şeyler olduğunda aklınız neredeydi?

inanmıyorum açıkcası ve de geçmiş olsun.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (27.02.18 00:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.