[]

fransız balkonu çiçeklendirme

salonda böyle bir balkon var kullanmıyoruz da. oraya çiçek falan dikmek istiyorum. sürekli dışarda duracak. soğuklara dayanıklı şeyler önerebilir misiniz? bir de ot-yaprak tarzı boyu uzunca şeyler olursa daha iyi olur.




 
Arap yasemini?


  • ykyt  (25.02.18 20:35:42) 
iklim, cephe, güneş, rüzgar durumlarını bilmeden öneride bulunmak zor. çevrede benzer konumda hangi bitkiler varsa aynılarını dikebilirsin.
çiçek açmayan, yaprak dökmeyenlerden;
benjamin; saksıda 1.5 metre olur ama derin ve 70-80 cm çaplı saksı lazım
yuka; 40 cm derinlik3 0 cm çap saksıda 1-1.5 metre olur
kılıç; genellikle en fazla 1 metreyi biraz geçebilir, derin olmayan, eni dar, uzun balkon saksılarında olur.

sardunya; çiçek açar, yaprak dökmez. oldukça dayanıklıdır. bakımı üretmesi kolaydır.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (25.02.18 21:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.