[]

Ankara'da E-ticaret kursu

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Aranıza yeni katılıyorum ve bu ilk sorum. Soruma gelecek olursak Ankara'da gidebileceğim sıradan olmayan, hocaları kaliteli olan, haftasonları gidebileceğim çok iyi bir e-ticaret kursu arıyorum. Kaç gündür aramama rağmen Ankara'da 2 taneden başka kaliteli bir kurs bulamadım şimdi. Bu bulduklarım da Bilge Adam ve Seo Akademi. Bir de Global Kariyer diye buldum ama kalitesinden emin değilim, biraz sıradan gibi geldi. Şimdi ben e-ticaret kursu diyince bazılarınızın aklına daha çok SEO, içerik üretimi gibi şeyler gelmiştir. Ama bana tam olarak Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi sitelerdeki satıcıların uğraştığı gibi genel olarak XML entegrasyonu, Logo Tiger Erp, Stok yönetimi, B2B, B2C, CRM, sipariş hazırlama, fatura ve irsaliye hazırlama, ödeme yöntemleri, fiyat güncelleme gibi şeylerin öğretildiği, kurumsal eğitimler veren bir kurs lazım. E-Ticaret uzmanı diyince genel olarak SEO, içerik yönetimi gibi şeyler akla geliyor ama benim ihtiyacım olan diğer bahsettiklerim. Bütçe konusunda sıkıntı yok ama 5000-6000 TL'den fazla olmasa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.


 
Sorunuza pek yanıt olmayacak ama bu tür bir kursa zaman ayırmak yerine ürün, satış, tedarikçi seçimi gibi konuları araştırmanız daha verimli olur. XML entegrasyonu için gereken bilgiler yazılım veya entegrasyon aldığınız firmalarca sağlanır. Fiyat güncelleme vs. gibi şeyler kullandığınız e-ticaret yazılımına bağlı, onun bilgisi oradan gelecek. Muhasebeyle ilgili bütün karışık şeyleri de zaten muhasebeciniz halledecek, fatura kesme gibi ufak tefek şeyleri kendiniz yapar veya danışırsınız.
Kısacası satış yapın, satışa odaklanın, detaylara ve mükemmelliğe odaklanırsanız çoğu girişimciyle aynı kaderi paylaşırsınız.

  • mikro patlama  (25.02.18 20:39:58) 
Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim.Burada aydınlatmam gereken bir nokta var.Bir işe girme ihtimalim var ve şirket beni E-ticaret alanında istihdam etmeyi düşünüyor. Yani şirketin Hepsiburada,Gittigidiyor,N11 gibi alışveriş sitelerindeki hesaplarını yöneteceğim. Yukarıda bahsettiğim stok yönetimi, CRM, B2B, fiyat güncelleme gibi görevlerim olacak. Bu yüzden de şirket daha hızlı ve daha iyi öğrenmem için kursa göndermeyi düşünüyüor. Benden haftasonları olan kurslar bulmamı istediler. Bu şekilde bir kurs bulmam gerekiyor.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (26.02.18 01:56:19 ~ 03:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.