[]

Apartman Elektriği Sorusu

Şimdi bizim merdiven parası olarak sürekli 500 lira fatura geliyor. Doğal olarak 5 daire bunu ödemiyor ve elektrikler kesiliyor. Ben de kendi bulunduğum kata şarjla çalışan ve insan gördüğünde yanan bir lamba almak istiyorum. ama tam olarak arandığım ürünün ismi ne bilmiyorum. Zaten tavanda asılı olanlar insan gördüğünde yanıyor ama elektrikle çalışıyor. Ben seyyar istiyorum. Evde şarj edicem, koyucam merdivenlere bitince sokucam içeri. Nedir bu aradağım ürün?




 
sensörlü pilli şarjlı tavan armatürü. bu kelimelerle internette aratın.


  • lazpalle  (25.02.18 16:33:37) 
kankalar bu yazdıklarınız elektirikli. şarjlı yazıyor ama o şu: elektirikler kesilirse diye içinde depoladığı bir miktar eneji ile ledler devreye giriyor. led zaten çok az aydınlatıyor.


  • turgut uyar  (25.02.18 17:07:39) 
500 lira nasıl olur? kaç katlı bu bina? merdiven elektriğini başkası da kullanıyor veya hat bir yerden kısa devre yapıyor olabilir.


  • tukenmez adam  (25.02.18 19:39:13) 
500 tl imkansız. bizüm apt da ben yöneticiyim, asansöt elktiriği 40 tl, merdiven elektriği 27 tl fln geliyor. 8 daire 4 katlı bir ağartman ve dışarıds bahçede sabaa kadar ışık yanıyor


  • oscar  (25.02.18 20:14:16) 
Arkadaş Las Vegas’ta mı yaşıyorsun? 500 tl fatura deyince kafamda böyle ışıklı ışıklı yanar döner bir bina canlandı.

Dediğin lambalardan bizim merdiven başlarında var. Bir elektrikçiye gidip sorsan yardımcı olur aslında.
  • i m cool with that  (25.02.18 20:33:37 ~ 20:34:18) 
Dairelerden biri merdiven otomatiğinden elektrik araklıyor bence.

Bodrum katta merdiven altında pavyon olsa 500 gelmez.

Bence sorunu kökten çözün, günübirlik çözüm işinize yaramaz.
  • John Bloor  (26.02.18 11:14:09) 
"Wireless motion sensor led light" şeklinde aratın.


  • Barbaros59  (27.02.18 01:29:09) 
al budur, usb den şarj edersin : (biraz zayıf ışıklı olabilir)

tr.aliexpress.com


tr.aliexpress.com
  • titiraprap  (27.02.18 01:44:01 ~ 01:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.