[]

hiç beklemediğiniz anda çok sevdiğiniz bir şarkıyı duymak

neler hissediyorsunuz?
bugün sinemada izlediğim bir filmde başıma geldi tekrar, bu aralar bir iki kere daha yaşamıştım:
başımdan aşağıya karıncalandı vücudum, sonra kısa süreliğine de olsa dalga dalga hızlıca yayıldı. çok mutlu hissettim kendimi.

bu şekilde hissedenleriniz oluyor mu? siz neler düşünüyorsunuz?

 
Mutlu oluyorum


  • O beni prenses peri sanıyor  (25.02.18 02:05:06) 
sanki her şey ağır çekimde hareket ediyor, ben filmin en önemli kızıyım, saçlarım rüzgarda dalgalanıyor. karşımda on numero bir erkek var, bana gülümsüyor, ben de ona gülümsüyorum. sonra bi amca geliyo, "ne edirsen qızım" diyor, ben uyanıyorum. :(
böyle.

  • thomson'un uzumlu keki  (25.02.18 02:20:33) 
Şokla karışık mutluluk, heyecan.


  • l arrache coeur  (25.02.18 02:36:41) 
Moralim ne kadar bozuk olursa olsun bir anda yükselişe geçiyor. (Ağlatan şarkı olmamak kaydıyla.)


Böyle ufak detayları seviyorum hayata dair. Mesela bir marketteyim ve çıkmak üzereyim. Sırf sevdiğim şarkı çalıyor diye bitmesini bekliyorum.
  • m e b  (25.02.18 03:08:44 ~ 13:54:34) 
İçim ısınıyor, çok mutlu oluyorum.


  • aychovsky  (25.02.18 03:39:00) 
mutlu hissettirip oraya bağlıyor. 1 saat önce radyoda sevdiğim bir şey çalmaya başladı. oturdum onu dinledim hala oturuyorum. daha sonra elbette youtubedan falan dinleyebilirdim de, o anın keyfini sürmek istedim.


  • ron dennis  (25.02.18 03:41:18) 
Adrenalin pompalanıyor, heyacan basıyor birden. Ne oluyor lan!! oluyor.


  • Uncle Sam  (25.02.18 10:13:43) 
kafam karıncalanıyor benim de. 3 saniyelik tuhaf bir his, sonra geçiyor.


  • sir gawain  (25.02.18 12:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.