[]

Bebek Ürünleri Marka Önerisi

Bebeğimiz yolda, geliyor. Özellikle beşik, bebek arabası, puset, bebek çantası, kanguru gibi ürünler için marka tavsiyesine ihtiyacımız var. Kanz, Kraft, Chicco gibi markalara baktım ama kafam oldukça karıştı. Bizim geçeceğimiz yollardan geçmiş birileri varsa tavsiyeleri çok işimize yarayacaktır. Teşekkürler.




 
40 günlük bebeğim var.özellikle araba konusunda yardimci olabilirim çünkü çok araştırdım. Tabi bütçe de önemli. Ama marka olarak mamas papas i öneririm. Şu an onun pusetinde sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Öyle rahat.
Park yatak tercih ettik katlanir olması açısından. Kraft en iyisi. Alt acma yeri de var.
Çanta almadim ben sırt cantam vardı onu kullanıyorum is görüyor.
Bir de verebilecegim en iyi tavsiye sling alın. Bebeğinizi giyin. Siz de rahat edeceksiniz o da. Harika bir şey. Koyuyorum anında uyuyor. İki elim de serbest olduğu için ben de işime bakıyorum. Hem temas yakınlık çok önemli. Yenidoganin aradığı tek şey.
Kazasiz sağlıkla gelsin inşallah
  • kafanguzelolmus  (25.02.18 00:24:39) 
sling alın, sonra da ergonomik kanguruya geçersiniz. babywearing harika bir deneyim. ben bebeğimi 10. gündem itibaren her gün giydim. erkek bebek olmasina ragmen kolik vb bilmedik hic.
park yatak ben de kraft kullanıyorum. 1. yaşından sonra yatağın içine yarı ortopedik 20cm döşek koydum. şimdi 2 yaşında hala park yatağında yatıyor. fermuari da açtım. kendisi girip çıkıyor yatağa. millet montessori yatak vb peşinde koşarken benimki park yatakta gayet bireysel takılabiliyor. 110×70 almıştım ben.

bebek arabası olarak bebeconfort maia aldim. gayet memnunum. hayatı slingte ve kanguruda geçtiği için bebek arabası eşyaları taşımaya yaradı.

çanta almadım. sırt çantamla idare ediyorum. 1.5 yaşından sonra da decathlon'dan o minik sirt çantalarindan almistim. içine 1 takım kıyafet, 1 2 bez ıslak mendil, cüzdan, oyuncak... çok pratik oluyor.

mama sandalyesi yine bebe confort kaleo.
geriye de yatabilmesi, yükseklik ayarı ve kolay tasinabilmesi vb sebeplerle çok memnun kaldığım bir ürün oldu. ayrıca bir arkadaşım teyzesinin evinde kullanalım diye chicco vermişti. ikisini de deneyimleme şansım oldu. hala tercihim bebe confort.
  • balik kraker  (25.02.18 02:32:28) 
Teşekkür ederim.


  • shangrilla  (25.02.18 14:28:54) 
Ben tasarımına aldanıp quinny moodd almıştım ancak araba çok ağır ve tek parça halinde kapanmıyor. o yüzden 6 ay kullanıp daha hafif tek parça halinde katlanan cybex agis aldım. Beşik olarak 4moms mamaroo aldım çok faydasını gördük eşimle. park yatak almadım. Bebek çantası olarak kraft'ın siyah bi modelini aldık, güzel işimizi gördü. Kangru kullanıyoruz babybjorn aldık, amazon.de'de uygun fiyata bulabilirsin.


  • Kresto  (25.02.18 14:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.