[]

israil'de ne yapilir?

selam,

henuz kesin olmamakla birlikte eger ayarlayabilirsem mart sonunda bir hafta israil'e gitme ihtimalim var. internette dise dokunur bilgi bulamadim :(

1- 5-6 gunum bos olacak. bu 5-6 gunde ne yapmaliyim? nerelere gitmeliyim? kudus'u gezdirecekler, bu 5-6 gune kudus dahil degil yani.
2- aklimda bir ya da iki sehre gitme fikri var, biri tel aviv. baska bir yere gitmeye gerek var mi? hayatimizda bir kere gidiyoruz sonucta :)
3- sunu yapmadan donme dedikleriniz. her turlu bilgi faydali olur.

 
www.antoninaturizm.com

Bu tür şirketinin sahibinin bi programı vardı iz tv'de. çok güzel bir İsrail turu yapıyorlar. Linkte yazan yerlerden Masada ilginç gelmişti bana. Lut Gölü de olabilir. Yüzmek değişik bir şeymiş orda.
  • efreet sultan  (24.02.18 18:14:30) 
Kfar Kama ve Reyhaniye adlı iki Çerkes köyü var çok güzel ve saygılı insanlar var.oraları ziyaret edebilirsiniz.


  • dakota  (24.02.18 19:11:44) 
Gördüğün filistinli kardeşlerimize selam söyle bi zahmet. Yalnız değiller.


  • 1adam  (24.02.18 21:36:18) 
Cok guzel yenilir icilir. Gozunuzden iki damla yas akabilir, o kadar iyi yemekler.

Tel-aviv Kudüs arası ulasım kolay ve ucuz. Tel-aviv'e kesinlikle gidin. Simdi cok guzel bir oneri geliyor: Gıtmenize daha bir ay var ve muhtemelen Tel-aviv Greeter icin gec degil. Bu ucretsız ve dunyanın baska yerlerınde de uygulanan bır program. Ilgı alanlarınızı yazıyorsunuz ve size uygun bir ücretsiz rehber saglanıyor. Birkac saatlik bir gezi yapıyorsunuz. Benim gonullu rehberim tarih ve mimari hakkında cok guzel seyler ogrenebilecegim bir yuruyus rotası hazırlamıstı.

Tel-aviv icin diger onerilerim: Jaffa Port'da turlamak, Park Hayakon'da tembellik yapmak. Jaffa'da bit pazarı. Carmel'de gezmek, bol bol yemek icmek. Gidilecek spesifik cafe-bar onerisi de verebilirim ihtiyacınız olursa. Modern Sanat ile ilgileniyorsanız, müzeler ve sergiler de cok doyurucu.

Tarihle ilgileniyorsanız Bethlehem'e gidebilirsiniz.

Cöl turu yapabilirsiniz, cöl turunu cok ucuza Filistinliler ile yapabilirsiniz. Negev'den cok etkilenmistim.(Daha önce hic cöl görmedim.)

Eger sualtı dünyasına az cok ilginiz varsa, Eilat'a gidin ve dalıs yapın. Ben mevsim sartlarından dolayı yapamamıstım. Biraz internet arastırmasıyla, nasıl güzel oldugunu görebilirsiniz.

Ein Karem? Kudüs'e cok yakın, muhtesem bir antik kent.
  • buf-e kür  (25.02.18 00:24:23 ~ 00:28:09) 
ölü deniz.


  • i dont know i dont care  (25.02.18 03:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.