[]

bir öykü için yardım?

düşmüş bir kralı anlatıyor. bi olaylar sonucu kral ülkesinin sokaklarına düşüyor evi barkı yok, işi yok, havalı kıyafetleri ve tacıyla sokaklarda takılıyor.

konu bu.

ben bunu biraz dramatik, pişmanlık ve buruk bir kabullenme içeren bir öykü yapmam gerekiyor. kralın başına neler gelebilir, sokaklarda ne yapabilir, yardımcı olacak var mı?

 
isyan çıkabilir, ama isyancıları aklı selim biri zor bir süreçle ikna edip kralı öldürmeyip, sokaklara sürerek cezalandırmayı kabul ettirebilir.

böylelikle kral öncesinde yaptığı veya yapmadığı şeylerden ötürü halkı içine ittiği durumu bizzat deneyimlemiş olur.
  • emfuzi  (24.02.18 14:11:57) 
Çok benzer yapıda değil ama yine de fikir vermesi açısından izleyebilirsiniz: Er ist wieder da


  • asbe  (24.02.18 14:13:20) 
Sokaklarda yasayan ve kucuk suclarla hayatini kazanan bir evsizler grubunun once alay konusu ve samaroglani olur.ama sonra karakterini ortaya koydukca onlarin saygisini kazanip liderleri olabilir.bir kral her zaman bir kraldir kafasi.


  • a summer day  (24.02.18 14:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.