[]

farklı illerde ikametgah değişimi?

yurtta kalıyordum taa ki bugune kadar. bugun yurt müdürü ile konuşmaya gittik, yurttan çıkmak istediğimizi söylemek için. o da bize ancak çalışmayan veya emekli anne babadan herhangi birininde sizinle beraber kaldığınıza dair bi belge getirmeniz şartıyla sizi yurttan çıkarabilirim dedi. annemin nufüs kağıdı fotokopisi ile belediyeye gitmemi ve ikametgah yerini burası olarak göstermem gerektiğini söyledi. benim adamın konuşmalarından anladığım bu. şimdi bu olay daha önce başından geçmiş olan ya da bana olayı biraz daha açıklayabilecek olan varsa sevinirm.

auf wiedersehen!


 
yurt??? ne yurdu, uni mi okuyosun cevap evt se;
pederi yada velin kimse onu ararlar onay aldıklarında yani velin evet ayrılabilir diyosa başka bişeye gerek yok bizde boleydı...

  • nmabo  (16.02.10 16:09:15) 
uni okuyorum. maalesef anlattığınız gibi değil çoğu yurtta. özel bir yurttu. sizin bahsettiğiniz kyk yurdu sanırım.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (16.02.10 16:10:15) 
özel yurt sadece bu koşulla bırakıyosa iyi valla biz ne işkenceler cekmiştik davalık olmuştuk. 2-3 arkadaş yüzünden de olan yine bize olmuştu. hatırladım sinirlendim bak.

yurttan cıkıp evde kalıcaksınız herhalde. kira kontratıyla muhtara gidiliyordu sanırım ikametgah ı oraya almak icin bu durumda kontratı annenizin üstüne ya da annenizin ismini de ekleyerek yapabilirsiniz bu işi. onu yaptıktan sonra da belediye den olsa gerek orda yaşadıgınıza dair bi belge veriyolardı herhalde ikametgah yerine de gecen.

arada bazı detaylar farklı olabilir ama böyle bi şeydi genel hatlarıyla.
  • rurouni  (16.02.10 16:19:43 ~ 16:43:04) 
@rurouni

müdür ne kira kontratından ne de muhtardan sözetti. yanınızda kalacak velinin fotokopisi ile belediyeye gidin, yurtta kalıyordum şimdi annemle evde kalacağım diyin. belge verir dediler. tabi ne kadar doğrudur bilemiycem?
  • artikbenimdebirvolvomvar  (16.02.10 16:26:54) 
hiç sanmıyorum öyle diyince bi belge vericeklerini ama müdür diyosa belki yine de bi bildigi vardır isterseniz şansınızı deneyin once o şekilde olmazsa tekrar araştırırsınız.


  • rurouni  (16.02.10 16:45:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.